13 Aralık 2022 Salı

ORTAÇEŞMESPOR PINARSPOR MAÇI İLE YENİ BİR SERİ BAŞLATMAK İSTİYOR


İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grubunda ilk iki yarışının iddialı ekiplerinde olan Ortaçeşmespor'da sezonun 2.mağlubiyetini yaşamanın üzüntüsü hakimdi.

Bordo-Beyazlı ekip hafta sonunda Gülsuyu Asım Kara Stadında oynanan müsabakada tüm Süper Amatör Lig Gruplarındaki takımlar içinde en üst düzey kadrolardan birine sahip Lider İstanbul Anadolu Futbol Yat.A.Ş. Takımı karşısında sahadan 4-0'lık mağlubiyetle ayrılmıştı.



Ortaçeşmespor Teknik Sorumlusu Çetin Nalbantoğlu haftalık değerlendirme açıklamasında zor bir maçtan çıktıklarına vurgu yaparken, " Rakibimizin kadrosuna bakıldığında üst liglerde oynamış birçok tecrübeli ismin  olduğunu görmek mümkün. İyi bir kadro kurmuşlar. Maçın geneline bakıldığında her iki takımın açık, gol için atak bir oyun ortaya koyduklarını izleyenler gördü. İlk yarıda yediğimiz gole ikinci gole kadar geçen süre zarfında karşılık vermek için ataklara çıktık, ancak sonuç alamadık. İkinci golden sonra ise oyunda risk almak zorunda idik ve bu nedenle 2 golün daha muhatabı olduk. Yalnız şunu söylemek isterim ki dediğim gibi rakibimiz üst düzey kadroya sahip bir ekip dolayısı ile hakem kararlarına ihtiyaç duymayan bir takım iken maalesef hakem bize göre birçok pozisyonda tercih yanlışlığı içeren kararlar verdi. Bu da dengemizi bozmadı desem doğru olmaz." diye konuştu.

Çetin Nalbantoğlu açıklamalarının devamında , " Bu mağlubiyet bizi yolumuzdan çevirmeyecek. Hafta sonundaki Pınarspor maçı ile birlikte yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyoruz. Belki ligin en üst düzeydeki takımlarından biri değiliz ancak, her an her dakika güzel futbol sergilemek isteyen, katı savunma yapmayan, cesurca ataklara çıkan bir takımız. Olabilecek en iyi kadro elimizde mevcut. Takım olarak artı ve eksilerimizi biliyoruz, grup maçlarını bunu da dikkate alarak en güzel şekilde tamamlayıp ilk etapta Süper Amatör Lig Yükselme Grubunda mücadele edecek takımlar arasında adımızı yazdırmak istiyoruz " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder