15 Aralık 2022 Perşembe

BEYKOZ HALK EĞİTİM MERKEZİ OKUL AİLE BİRLİĞİ YEREL BASIN İLE ÖZEL BİR BULUŞMA YAPTI


Geçen ay içinde yeni Okul Aile Birliği Seçimi sonrasında Cüneyt Yalvaç Başkanlığında yeni bir yönetimin göreve başladığı Beykoz Halk Eğitim Merkezi ilçenin gündemine gelem düşüncesinde.

Bu anlamda yeni dönemde yol haritasını çizen ve kısa vadeli sorunlara ve çözüm yollarına odaklanan Dernek  Yönetimi istişare toplantılarına başladı.

Beykoz Belediyesi Gümüşsuyu Restoran'da Tesislerinde düzenlenen kahvaltılı programa; Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Kayhan Yenipınar, Okul Aile Birliği Yönetimi ve ilçe basın mensupları katıldı.



Beykoz Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği eski başkanı Osman Topuz’dan görevi devralan Cüneyt Yalvaç, toplantıda yapmış olduğu açıklamasında; donanımlı hocalardan oluşan bir yönetim kadrosu oluşturduklarını, işi bilen, işin mutfağında olan hocaları beraber bir yönetim kurduklarını ifade etti.




Başkan Cüneyt Yalvaç konuşmasını şu şekilde yaptı: “Öncelikle kendimi sizlere tanıtayım, ben Cüneyt Yalvaç, iş adamıyım.. Halk Eğitim’de bundan önce de yöneticilik yaptım.  Halk Eğitim’de az çok artılarını eksilerini eksiklerini biliyorum, öğreniyorum, görüyorum. Göreve iyi işler yapmak için geldik. Yeni projeler üretip, bu projelerde siz değerli basınımızla katkı sağlamak adına beraber olmak isteriz.”  



Başkan Yardımcısı Fatih Uraz Uslu ise öncelikli hedeflerinin kısa vadeli sorunlara yoğunlaşmak olduğuna vurgu yaparken, " Okul Müdürümüz ile yapacağımız toplantı sonrasında iyi bit istişare süreci sonrasında bir yol haritası çizmek istiyoruz. Biz yeni yönetim olarak kendi kimliklerimiz ön plana çıkarma düşüncesinde olmayacağız, doğru şeyler yapmaya çalışacağız " diye konuştu.




Gerçekleşen programda Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliğinin diğer üyeleri de söz alıp değişik konularda, başlıklarda görüşlerini aktardılar.

Medya temsilcilerinden gelen bir soru sonrasında Okul Aile Birliği Başkanı Cüneyt Yalvaç , 20 günlük bir zaman diliminde görevde olduklarına vurgu yaparken, " Yer ve eğitim verecek öğretmenlere ihtiyacımız var. Bu konuda ilk müracaatlarımızı yaptık " dedi.

Beykoz Özgün Haber İmtiyaz Sahibi Sedat Dalar ise geçmiş yıllarda Halk Eğitim Merkezi Tiyatro Kurslarında eğitim almış birçok ünlü sanatçının bulunduğuna dikkat çekerek, " Bir Tiyatro Kursu açmayı düşünüyor musunuz? " sorusunu yöneltti.




Beykoz Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yılmaz Gökgöz ise farklı bir öneride bulunurken, " Fırınlarda istihdam edilecek ekmek üretecek ustalık için bir kurs açılırsa iyi olur, bu konuda Beykoz Fırıncılar Derneği ile görüşülmesini öneriyorum " dedi.

ER-HA Beykoz Temsilcisi Talip Ercan ise Ortaçeşme'de bulunan Okul Binasının toplum nezdinde itici bir görüntüye sahip olduğunu bu konuda dış cephe anlamında da bir değişim yapılması önerisinde bulundu. Ercan, Okulun ilçedeki bazı kurumlar ile aynı noktalarda yollarının kesiştiğine vurgu yaparken kurumlar arası diyalogda bulunmanın önemine değindi.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder