28 Mart 2023 Salı

BEYKOZ ÇAVUŞBAŞISPOR'DA YAŞAR ŞAHİN YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİDİ


Beykoz İlçesinin Amatör Spor Kulüplerinden olanÇavuşbaşı Spor Kulübü Olağan Genel Kurulu M. Hanefi Dilmaç Tesisleri’nde yapıldı.

Olağan Genel Kurulda tek aday olan kulübün mevcut başkanı Yaşar Şahin, kongreye katılan üyelerin tamamının oyunu alarak 2023-2026 yılları arasında yeniden Çavuşbaşıspor Kulübünün başkanı oldu.

Divan Başkanlığını Baklacı Mahallesi Muhtarı Mustafa Yıldırım’ın yaptığı genel kurula Ramazan Ayı olmasına rağmen ilgi yüksek oldu. Birçok üye erken saatlerde gelerek hazirun listesini imzaladı. Çoğunluk imzasının toplanmasının ardından divan başkanı Mustafa Yıldırım olağan genel kurulu başlattı. Kahramanmaraş depremzedelerin rahmetle yâd edildiği program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.



Altyapılarımızın gelişmesine önem veriyoruz

Faaliyet raporunun okunmasının ardından bir konuşma gerçekleştiren Başkan Yaşar Şahin, hiçbir zaman görevden kaçmadığını belirterek, “Çavuşbaşıspor Kulübünün menfaatleri doğrultusunda gece gündüz demeden arkadaşlarımız ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.



Kulüp olarak önceliklerinin sportif başarıya giden yolda tesisleşme süreçlerini tamamlamak ve altyapının en uygun koşullarda eğitim almasını sağlamak olduğunu belirten Şahin, bu doğrultuda söz verdikleri üzere kapalı spor salonunu yaptıklarını, kulüp bünyesinde taekwondo branşında federe olarak resmi müsabakalara katıldıklarını belirtti

Olağan Genel Kurul sonrası Çavuşbaşıspor Kulübü Yönetimi şu şekilde oluştu:

Yaşar Şahin (Başkan), Mehmet Şahin, Bahri Satır, Mehmet Kılıç, Ercan Sarı, Cumhur Bayram, Fazlı Kaya, Ömer Torlak, Seçkin Çakır, Orhan Çiftçi, Tahir Akyüz, Fatih Aksel, Kadir Haliloğlu, Hakan Zengin, Mustafa Ulusan

 DENETİM KURULU ASİL ÜYELERİ:

 Mustafa Yıldırım, Sami Şahin, Recep Yavuz

 FEDERASYON DELEGELERİ ASİL ÜYELER:

 Yaşar Şahin, Bahri Satır, Mehmet Şahin

ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder