28 Mart 2023 Salı

BEYKOZ'UN ASENASI MERVE AKKAYA 2 MAÇ 4 GOLLE BAŞLADI


Beykoz İlçesini TFF Kadınlar Futbol 3.Liginde temsil eden Rüzgarlıbahçespor'da başarılı forvet Merve Akkaya gollerine kaldığı yerden devam ediyor....

2001 Doğumlu olan Merve Akkaya 2018 yılından beri formasını giydiği Lacivert-Beyaz-Kırmızı renkli takımda geçen sezonlarda attığı goller ile pek çok takımın radarına takılmış ve transfer listesine girmiş idi.

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Lig 3.Grubunda sezonun ilk maçında deplasmanda Sarıyer Belediyespor takımının filelerine tek gol bırakan yetenekli oyuncu geçen hafta sonunda oynanan Pendik Güvenspor karşılaşmasında ise kaydettiği 3 golle toplamda 4 gole ulaştı.



Futbolu çok sevdiğini söyleyen Beykoz'un Asenası Lakaplı Merve Akkaya kendisine yapılan transfer tekliflerine karşın yetiştiği kulübünden ayrılmayı düşünmüyor..." Burada futbola beraber başladığım arkadaşlarım var ve biz bir aile gibiyiz...çok şükür bu sezona da gollerimle başladım. Geçen sezon 2.Lige çıkma şansını ilk final maçımızda kaçırmıştık. Bu sene ise başarmak için elimizden geleni yapmakta kararlıyız. Beykozlulardan takımımıza destek olmalarını istiyorum. Maalesef Kızların sadece voleybol, basketbol gibi takım sporlarında olmasını isteyen, futbol oynamamızı  istemeyenler var...acaba bu nedenle mi bizi görmezden geliyorlar...bu takım Beykoz İlçesini temsil ediyor, destek görürsek çok daha üst liglere çıkabilmemiz mümkün, yeter ki bizleri görsünler, bilsinler " diye konuştu.

NotAsena ismi Türkçe kökenlidir ve Türk mitolojisinde önemli bir rol oynayan efsanevi bir dişi kurttur. 

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder