29 Mart 2023 Çarşamba

KAVACIKSPOR GEBZESPOR'A İKİNCİ YARIDA KARŞILIK VEREMEDİ 4-0




TFF Bölgesel Amatör Lig 14.Grubunda Kavacıkspor evinde Şampiyonluk hedefi olan Gebzesporu konuk etti.

Müsabakanın ilk yarısında Gebzespor yakaladığı fırsatları son vuruşlar çok kötü olunca kaçıran taraf idi. Kavacıkspor ise ani çıkışlar ve ters toplar ile savunmayı aşma düşüncesinde olsa da Cantürk'ün başarılı oyununa takıldı.

Stat : Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadı

Hakemler : Bahadır İleri, Hakan Can Yılmaz, Ramazan Çiftçi

4.Hakem : Muhammed Emin Arıcı TFF Gözlemci : Tuna Karlıbölük

Kavacıkspor : Eray, Mehmet, Ertuğrul ( Dk.60 Furkan ), Seymen, Salihcan, Arda Çetinkol, Cenker ( Dk.86 Mecit ), Arda Tuzcuoğlu ( Dk.86 Kadir ), Mustafa ( Dk.86 Muhammed Emin ), Adem, Burak

Yedekler : Emirhan, Buğra, Arda Tokaç, Doğaç, Berat Ali Göktan 

Teknik Direktör : Erdem Kodalak 

Gebzespor : Arif, Cantürk ( Dk.81 Murat Yıldırım ), Oluş, Ali, Berat ( Dk.66 Erol Hakan ), Fırat, Kerim, Tamer, Burak ( Dk.72 Ozan ), Mehmet ( Dk.72 Berke ), Berk ( Dk.66 Emre )

Yedekler : Kaan,  Aykut, Mert, Serkan, Ahmetcan,

Teknik Direktör : Şerif Hasanoğlu

Goller : Dk.53 ( Penaltıdan ) Ali Şentürk, Dk.55 Oluş Şengöz, Dk.70 Emre Aktaş, Dk.80 Tamer Öztürk

Dk.7 Gebzespor Ali Şentürk ile etkili geldi, Kaleci Eray ile karşı karşıya kalsa da vuruşu kötü olunca takımını golden etti.

Dk.20 Gebzespor atağında Berat Aydın'ı sol çaprazdan çektiği şut üstten auta gitti.

Dk.28 Ani gelişen Kavacıkspor atağında topla buluşan süren Seymen ceza alanı dışından şansını denedi top üstten auta çıktı.

Dk.53 Kavacıkspor ceza alanı içinde oluşan karambolü önce devam ettiren Hakem Bahadır İleri, pozisyon olumlu neticelenmeyince br önceki pozisyonda topu elle oynandığı gerekçesi ile penaltı kararı verdi...topu başına geçen Ali Şentürk ters köşeden topu filelerle buluşturunca Gebzespor deplasmanda 1-0 öne geçti.

Dk.55 Kavacıkspor bu golün şokunu atlatamadan kalesinde ikinvi golü gördü...sağdan gelişen atakta ceza alanında topa Kaleci Eray müdahale edemeyince boşta kalan topu önünde bulan Oluş Şengöz kaleye yaptığı dokunuşla farkı ikiye çıkardı 2-0

Dk.70 Gebzespor savunmada açıklar vermeye başlayan Kavacıkspor takımı önünde Emre Aktaş ile farkı üçe çıkardı 3-0

Dk.80 Sağdan Ali Şentürk iyi kaçtı ceza alanındaki Tamer'e topu aktardı onun da vuruşunda top ağlarla buluşunca durum 4-0 oldu.

Dk.84 Kavacıkspor bu dakikada etkili geldi soldan ceza alanına giren Salih Can Yener'in vuruşunu Kaleci Arif çeldi, top bu kez Cenker'in önünde kaldı genç oyuncunun vuruşunu yine Kaleci Arif çeldi.


Talip Ercan ER-HA Beykoz 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder