1 Nisan 2023 Cumartesi

PETROLOFİSİ EMEKLİLERİ MEHMET BİLİR'İN İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU


Beykoz İlçesinde değişik kurum ve işletmeler bazında bakıldığında belki de bir birlerine en bağlı grup olarak Petrol Ofisi emeklilerini göstersek her halde yanlış olmaz...

Bir zamanlar Beykoz ilçesinde önemli yerleri olan 3 Fabrika diye tanımlanan Şişe-Cam, Tekel ve Der,-Kundura Fabrikalarının emeklilerinin buluşmaları zaman,, zaman medyaya yansısa da Çubuklu Merkezde bulunan ve bir zamanlar pek çok Beykozlu için ekmek kapısı olmuş Petrol Ofisi İşletmesinin emektarları kadar bir birine bağlı oldukları söylenemez...



Aradan uzun yıllar geçse de bir birleri ile irtibatlarını hiç koparmayan Petrol Ofisi emektarları bir platform kurarak dernekleşe yolunda da girmişlerdi.

Uzun yıllardır düzenli buluşmalarının yanı sıra Mübarek Ramazan Ayında da özel bir buluşma yapan Petrol Ofisi çalışanları Çubuklu Eski Depo Müdürü Mehmet Bilir'in daveti ile bir anlamlı buluşmaya daha imzalarını attılar.



İstanbul dışında olan ve sağlık sorunları yaşayanlar dışında 50-60 kişilik bir grubun katılımı ile Gül Balık Restoran'da gerçekleşen buluşmada duygusal ve samimi anlar da yaşamadı değil.



Petrol Ofisi Çubuklu eski Depo Müdürü olan ve etkinliğe ev sahipliği yapan Mehmet Bilir buluşmada yaptığı konuşmada katılan herkese teşekkürlerini iletti. Bilir, " Mazeretleri olanlar dışında herkesi, Petrol Ofisimizin değişik birimlerinde çalışan eski dostlarımız ile bir buluşma daha gerçekleştirdiğimiz için mutluyum. Ben hayatta olduğum müddetçe Ramazan Ayında iftar programlarını düzenleyeceğimin sözünü vermiştim. Bunu bir kez daha gerçekleştirmekten dostlarımla bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. 



Geçmiş buluşmalarımızda bizimle birlikte olmayan hayata veda edenlere Yüce Allah'tan Rahmet diliyorum. Müdürlerimiz başta olmak üzere bazı dostlarımız sağlık problemleri dolayısı ile katılım sağlayamasalar da mesajlarını, selamlarını ilettiler. İsmail Aytemiz Abimiz de özel selamlarını iletti. Mehmet Gültekin Müdürümüz Milletvekilliği aday adaylığı süreci dolayısı ile Malatya'dan selamlarını iletti. Eski Bölge Müdürlerimizden Hasan Yılmaz rahatsızlığı dolayısı ile katılamadığından yine selamlarını ileten bir başka isim oldu. Etkinliğe ilk katılımcılar arasında Beykoz Çavuşbaşı Bayi İsmail Akyıldız ve Mehmet Bilir'in Haydarpaşa Lisesi ve İTÜ'den arkadaşı Prof.Dr. A Tuncer Erciyes de yer aldı." diye konuştu. 



Petrol Ofisi emektarları müdür, şef, çaycı şoför ayırt etmeksizin Mehmet Bilir'in iftarında hasret giderim, anılarını tazelerlerken işletmede bulun dev sobanın etrafında ise çaylar eşliğinde neşeli sohbetler yaşandı.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder