26 Mart 2023 Pazar

KAVACIKSPOR, OSMANİYE İSTİKLAL DEPLASMANINDAN TEK PUANLA DÖNDÜ 2-2


TFF Bölgesel Amatör Lig 14.Grubunda iki İstanbul takımının mücadelesi beraberlikle tamamlandı 2-2.

Osmaniye İstiklalspor takımına konuk olan Beykoz İlçesi temsilcisi Kavacıkspor etkili bir oyun ortay koysa da beraberlikle yetinmek zorunda kaldı.

Puan sıralamasında Kavacıkspor'un hemen üst basamağında 10 puanlık fark ile önde olan Osmaniye İstiklalspor maça çok iyi bir giriş yapıp ilk 10 dakikada bulduğu goller ile 2-0 öen geçse de bu andan sonra sahada çok farklı bir Kavacıkspor görüntüsü hakimdi. İlk iki golün şokunu çabuk atlatan Beykoz temsilsici erken bulduğu golle devreyi 2-1 geride kapattı.

İkinci yarıda önce beraberlik sonrasında galibiyet için yüklenen Kavacıkspor maçın son çeyreğinde eşitliği yakaladı. Müsabakanın uzatma anlarına geçildiğinde ani bir karşı atağa çıkan ve rakibini üçer bir yakalayan Yeşil-Beyazlı ekip hakemin çaldığı son düdük ile olası bir galibiyetten de olmuş oldu.

Stat : Bakırköy Belediyesi 2 Nolu Saha

Hakemler : Mehmet Can Güler, Erdem Birşey, Mutlu Akbulak

4.Hakem : Deniz Güven TFF Gözlemci : Emre Türkmen

Osmaniye İstiklalspor : Faruk, Emre Oral, Ali, Erhan, Yunus, Tolunay, Eren, Anthony ( Dk.70 Ali Berkin ), Ertuğrul ( Dk.70 Atakan ), Emre Şeker, Emre Demir ( Dk.70 Yunus )

Yedekler : Naim Atahan, Kaan, Kerimcan, Metehan, Tahir Demirhan

Teknik Direktör : İsmail Demirci

Kavacıkspor : Eray, Doğaç, Ertuğrul ( Dk.46 Furkan ), Seymen, Salih Can, Arda Çetinkol ( Dk.46 Mehmet ), Cenker, Arda Tuzcuoğlu ( Dk.85 Berat Ali ), Mustafa, Adem, Arda Tokaç ( Dk.46 Burak )

Yedekler : Emirhan, Buğra, Muhammed Emin, Mecit, Göktay

Teknik Direktör : Erdem Kodalak

Goller : Dk.3 Tolunay Kansız, Dk.8 Eren Tuncer, Dk.12 Ertuğrul Dilmaç, Dk.75 Arda Tuzcuoğlu

ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder