18 Nisan 2023 Salı

KAVACIKSPOR'DAN BAL LİGİ SON MAÇI SONRASI ÖRNEK OLACAK BİR VEDA ANI VARDI


TFF Bölgesel Amatör Lig 14.Grubunda mücadele eden Kavacıkspor 2022-23 Sezonunda Lige veda eden takımlar arasında yer aldı.

2 sezon TFF Bölgesel Ligde mücadele eden Beykoz İlçe temsilcisi sezonun son maçında 15 Temmuz Şehitler Stadında Kocaeli temsilcisi Kullar 1975 Takımını konuk etmiş ve maçı 2-1 mağlup kapatmıştı.



Müsabakanın ardından sahada özel bir buluşma vardı...Başta Yeşil-Beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Enes Kararmaz olmak üzere, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Kadrodaki isimler ve kadroda yer alan tüm futbolcular bir araya gelirken Başkan Kararmaz bir konuşma yaptı.



Bu sezon verdikleri mücadele ve emeklerden dolayı futbolcularına teşekkür eden Başkan Kararmaz onlarla helalleşti..." Ben sizlerin ortaya koyduğu mücadeleden dolayı memnunun, küme düşülmüş, çıkılmış o ayrı bir konu ama ben böylesine karakter sahibi futbolcularım olduğu için memnum. TFF Bölgesel Amatör Liginin statüsü ortada sizler elinizden geleni yaptınız. Umarım ki gelecek sezon için de sizlerle çalışırız, yeni mücadelelere çıkarız" şeklinde konuştu.


Başkan Enes Karamaz'ın ardından takımın deneyimli kaptanı Adem İnanç da kısa bir görüş sunarken, " Elimizden gelen tüm mücadeleyi sergiledik, ama olmadı...bizler göstermiş olduğunuz bu görüntüden dolayı da teşekkür ediyoruz. Bizlerden yana da haklarımız helal olsun " diye konuştu.

TFF Bölgesel Liglerde bu tür bir son maç sonu buluşmalarına çok ama çok nadir rastlanırken, hatta olaylar, suçlamalar bir birini kovalarken, suçlular aranırken, bu anlamda Kavacık Spor Kulübü de örnek teşkil edecek güzel bir tabloya imza atmış oldu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder