20 Nisan 2023 Perşembe

BEYKOZLU FUTBOLCULARIN SAĞLIĞI EMİN ELLERDE...MERT SEVİNÇ


Bir takım için hele ki hedefi olan, kurumsallaşmayı tamamlamış bir kulübün takımı için olmazsa olmazlardan bir yer teşkil eder takım masörlüğü, sağlık görevliliği...

Beykoz 1908 A.Ş. Takımı da hemen her sezonda bu görevi yapacak isimlere bünyesinde tutmakta. 2022-23 Sezonu sonunda TFF Bölgesel Amatör lige çıkma düşüncesindeki Sarı-Siyahlılarda bu anlamda futbolcu sağlığı işinin ehli bir isme yani Mert Sevinç'e emanet.



İstanbul'un birçok takımında görev yapan deneyimli ve başarılı Masör uzman sporcu fizyoterapisti olarak İstanbul'un her iki yakasındaki yani Bakırköy ve Kısıklı'daki Kliniğinde de hizmet sunan biri.



Mert Sevin, bu sezon Beykoz Stadında maçlarını oynayan İnkılapspor ve Beykoz 1908 Takımlarının Masörü olarak özveri ile görev yapmakta.



Medipol Üniversitesinden alanından başarı ile mezun olan Mert Sevinç, Türk Futbol Tarihinin Asırlık Çınarlarından biri olan Beykoz 1908'de görev yapmaktan dolayı mutu olduğunu söylerken, " Yolun sonu İnşallah TFF Bal Ligi olur. Çok iyi bir kadro var, inanıyorum ki Klasman Grubunda hedefimize ulaşacağız" demekte


TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder