18 Nisan 2023 Salı

BEYKOZ 1908 A.Ş. DE BAŞKAN AKSU'DAN İLK MAÇ ÖNCESİ MESAJ VAR !


İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubunda mücadele edecek olan Beykoz 1908 A.Ş. Takımında Cumartesi günü yapılacak Beşyüzevlerspor karşılaşmasının hazırlıkları devam ederken Başkan Zeki Aksu'dan açıklama geldi...

Başkan Aksu, Kulüp Sosyal Medya hesaplarından yaptığı paylaşımda şu cümlelere yer verdi ;

TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ

Klasman grubunun 1. Haftasında takımımız Bahçelievler İl Özel İdaresi Stadında 22 Nisan Cumartesi günü saat 16.00 da önemli bir müsabakaya  çıkıyor.

Beykoz Kulübü olarak tüm camiamızla var gücümüzle mücadele edip başarıya ulaşmak adına büyük bir gayret göstermekteyiz. 

Rakibimiz topa sahip ve belli oyun anlayışı olan bir kulüp. Çok iyi hocası olan, iyi bir takıma karşı oynayacağız. Bu maçta kim hata yaparsa bedelini ödeyecek. Biz daha az hata yapıp bu maçtan üç puanla ayrılmak istiyoruz.

Hedefimiz teknik heyetimiz ve sporcularımızın özveri ve gayretleriyle bugün bu maçtan öncelikle 3 puan almak. Alacağımız üç puanı kulübümüzün önemli değerlerinden Enisler Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Muhammed Talha Enis 'e, Sperlos Petrol Kimya Gaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mohsen Beiksarabi'ye, Kalaylı Demir Çelik firması Yönetim Kurulu üyesi Sayın Sedat Kaba'ya, camiamıza ve Büyük Beykoz taraftarına armağan etmeyi çok istiyoruz.

Yaşasın menfaatsiz karşılıksız Beykoz  mücadelemiz...

ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder