16 Nisan 2023 Pazar

BEYKOZ’DA 7’DEN 70’E YÜZLERCE VATANDAŞ SAHUR SOFRASINDA BULUŞTU!


AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “Sahur Bereketi Buluşmaları” kapsamında 500 kişi aynı sofrada Ramazan’ın ve gecenin bereketini paylaştı.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, gönüllere muhabbet, vakitlere neşe katan ziyaret ve programlar ile tam kadro sahada varlık göstererek Ramazan’ın güzelliğini tüm Beykoz ile paylaşmaya devam ediyor.

500 KİŞİ SAHUR SOFRASININ BEREKETİNİ PAYLAŞTI

Kardeşlik ayını fırsat bilerek her gün vatandaşlarla kucaklaşmaya özen gösteren Beykoz Teşkilatı, “Sahur Bereketi Buluşmaları” kapsamında ilçe sakinleriyle ile bir araya geldi.



Ortaçeşme Meydanı’nda düzenlenen sahur programına, AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Leman Yenigün, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, SKM Başkanı Özkan Ayduğan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf ve Gençlik Kolları Başkanı Burak Karaçam katıldı.

7’den 70’e yaklaşık 500 kişinin eşlik ettiği sahur programında birlik ve beraberlik mesajları verildi. Programda hep birlikte sahur yapılarak, niyet edildi.  

Sahur programına katılanlarla tek tek selamlaşan Vekil Adayı Leman Yenigün ve Başkan Muhammed Hanefi Dilmaç, hayırlı Ramazanlar temennisinde bulunmayı ihmal etmedi.

Teşkilat mensuplarının hemhal olmasına vesile olan sahur programı, çekilen hatıra fotoğrafları eşliğinde son buldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder