17 Nisan 2023 Pazartesi

BEYKOZ’DA 72 BİN HANE 180 BİN SEÇMEN TEK TEK ZİYARET EDİLECEK!


AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, “Beykoz Evimiz Ziyaretleri” kapsamında 72 bin hanede 180 bin seçmeni tek tek ziyaret ederek çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacak.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, ev ve iş yeri ziyaretlerinden mahalle gezilerine, sivil toplum kuruluşları ziyaretlerinden gençlik buluşmalarına kadar toplumun her kesimiyle yüz yüze iletişim kurmaya devam ediyor.



72 BİN HANE 180 BİN SEÇMEN TEK TEK ZİYARET EDİLECEK

2023 seçimlerine giden süreçte 7/24 esasına göre çalışan Beykoz Teşkilatı, “Beykoz Evimiz Ziyaretleri” kapsamında 14 Mayıs’a kadar ilçenin dört bir yanında kapı kapı, sokak sokak, mahalle mahalle gezerek 72 bin hanede 180 bin seçmeni tek tek ziyaret edecek.



“ADIM ADIM BEYKOZ”

Bu hafta sonu itibarıyla startı verilen çalışmalarda milletvekilleri adayları, ilçe başkanı, belediye başkanı, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları ile mahalle teşkilatları Kavacık, Çubuklu, Tokatköy, Ortaçeşme ve Çamlıbahçe Mahallesi’nde seçmenlerle buluştu.



HAFTASONU 21 BİN 500 SEÇMEN ZİYARET EDİLDİ

Eş zamanlı olarak sahaya inen 300 kişiden oluşan 150 ayrı grup “Adım Adım Beykoz” sloganıyla hafta sonu 21 bin 500 seçmeni evlerinde ziyaret etti.



CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN SELAMLARI İLETİLDİ

Vekil adayları ve teşkilat mensupları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletilerek Beykoz’un, İstanbul’un, Türkiye’nin geleceği için görüş ve talepleri dinledi.



Beykoz Teşkilatı, gün boyunca gerçekleştirdiği ziyaretlerde seçmenlerle ayrı ayrı muhtelif yerlerde bir araya gelerek vakitlere neşe, gönüllere muhabbet kattı. Hizmet aşkıyla sokakları arşınlayan vekil adayları ve teşkilat mensuplarının ziyaretleri seçmenler tarafından memnuniyetle karşılandı.



“BEYKOZ EVİMİZ ZİYARETLERİ”

Tevazu, samimiyet ve birleştirici gücüyle çalışan Beykoz Teşkilatı, 14 Mayıs’a kadar ilçenin 45 mahallesinde 7’den 70’e herkese ulaşarak hemşehrilerin beklentilerini, sorunlarını ve önerilerini milletvekili adayları ve teşkilat mensuplarıyla birlikte dinleyecek.



Birlik, beraberlik ve kardeşlik niyetiyle çizilen bu rotada tam kadro sahada varlığını gösterecek, 21. yılda oluşan tecrübe ve altyapıyla hizmetleri anlatacak.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder