20 Nisan 2023 Perşembe

MİNİKLERİN İLK ORUÇ HEDİYESİ AK PARTİ BEYKOZ’DAN


AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları, bu yıl ilk kez oruç tutan yüzlerce çocukla iftarda bir araya gelerek minikleri “Mutluluk Kolisi” ile sevindirdi.

Ramazan’ın dayanışma ve yardımlaşma ruhunu pekiştiren projelere imza atan AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları, bu yıl ilk kez oruç tutan yüzlerce minikle iftarda buluştu.

Beykoz Millet Sofrası’nda gerçekleştirilen programa, AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Leman Yenigün, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Manolya Demirören ve İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ile ilk kez oruç tutan çocuklar ve aileleri katıldı.



300 MİNİK MUTLULUK KOLİSİ İLE BULUŞTU 

Ramazan geleneğini yaşatmak ve çocukları oruca teşvik etmek amacıyla bu yıl da ilk kez oruç tutan çocuklar AK Parti Beykoz Kadın Kolları’nın hazırladığı “Mutluluk Kolisi” ile de hediyelerine kavuştu.



300 minik için hazırlanan hediye kutularının içerisindeki şeker, çorap ve çeşitli abur cuburlar ilk oruçlarını tutan çocuklar ile buluşturuldu.

ÖZENLE HAZIRLANDI

İlk kez oruç tutan miniklerin heyecanına ortak olan Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf ve Yönetim Kurulu üyeleri çocukların hediyelerini özenle hazırladı.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder