23 Haziran 2023 Cuma

MASTER EURO LİG KOMİTESİ PAŞABAHÇE'DEKİ TURNUVADA İŞ BAŞINDA !


Master Euro Lig tarafından Paşabahçe Stadında Merhum Fatih Mumcu anısına düzenlenen Masterler Futbol Turnuvasında Yarı Finalistler belli olurken Organizasyon Komitesi ise Bayram sonrasına kadar yorgunluk atmak için ara verdi...


Masterler-Veteranlar Ligine getirdiği yenilikleri ile verilen hizmetleri üst seviyelere çıkaran, çıtayı yükselten Master Euro Lig Ekibi, Paşabahçe Stadında da başarılı yönetimi ile taktirleri almasını bildi.

Oynanan Grup maçlarında itiraz gerektiren tüm pozisyonlarda takımlar Kaptanları aracılığı ile " Var " izlemesi isterlerken, görüntüleri izleyen Hakemler kararlarını kimi zaman onayladı, kimi zaman ise değiştirdi.




Tabii ki futbolun doğası gereği insan unsurunun da kararlarda bakış açısının değişik olması bazı anlarda hakem kararlarını tartışmaya açmadı da değil...buna karşın çok büyük bir yüzde ile her " Var " incelemesinden doğru kararın çıktığı konusunda herkes hemfikir oldu gibi.

Öte yandan Turnuva kapsamında verilen Ambulans ve Sağlık Görevlisi hizmeti de artık bu tur organizasyonlar için olmazsa olmazlar arasına girmiş durumda. Merhum Fatih Mumcu da Veteranlar Ligi mücadelesi esnasında Kalp Krizi neticesinde hayata veda etmişti.

Grup maçları sonunda Ambulans ile hastaneye götürülecek derecede büyük sağlık sorunları, sakatlıklar yaşanmaması ise sevindirici bir konu idi.

Fatih Mumcu Anma Masterler Futbol Turnuvasında tüm karşılaşmalar Sosyal Medya vasıtası ile canlı yayınlanırken, " Var " inceleme anları da ekranlara tekrar ile geldi.

Toplam 12 takımın katılımı ile grupta yapılan maçlarda komite adına değişik anlarda görev yapan isimlerde değişiklikler olurken, kimi zaman ise haber fotoğrafımızda görüldüğü gibi kimi maçlarda ise 4 Komite Üyesi en doğru karar ve notları tutmak için görüş alış verişinde bulundular.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder