18 Haziran 2023 Pazar

BEYKOZ MASTERLER TAKIMINDA TURGAY DURGUN , BAŞKANA KENDİNİ AFFETTİRDİ !


Master Euro Lig Organizasyonu ile Paşabahçe Stadında devam etmekte olan Merhum Fatih Mumcu Anma Masterler Futbol Turnuvasında haftanın en mutlu futbolcularından birisi de Beykoz Masterler Takımından Turgay Durgun olsa gerek!

Sarı-Siyahlı takımın hücum hattındaki etkili oyuncusu olan Turgay Durgun 3.Hafta maçları kapsamında Çengelköy Masterler Takımı ile oynanan ve 3-3 beraberlikle tamamlanan mücadelede kaçırdığı birçok net gol pozisyonu ile  akıllarda kalmıştı.

Turgay Durgun, Beykoz Masterler ile Boğaziçi Masterler Takımları arasında oynanan 4.Hafta maçında takımının galibiyet golünü atarken maç sonunda Başkan Zafer Baş ile bir anlamda barışmış oldu!

Maç öncesinde Başkan Zafer Baş'a gol sözü veren yetenekli forvet attığı golü de başkanına hediye etti. Başkan Zafer Baş maçın ardından yaptığı değerlendirmede, " Çengelköy Masterler ile oynanan mücadeleyi yoğun iş tempom nedeni ile gelemeyip İnternet ortamından canlı yayın ile takip edebildim. O gün kaçırdığı goller ile beni fazlası ile üzen Turgay Kardeşimiz bugün kaydettiği golle belki de bize Yarı Final kapısını açık tutan isim oldu, kutluyorum " diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder