22 Haziran 2023 Perşembe

BEYKOZ MASTERLER BAŞKANI ZAFER BAŞ'A EN GÜZEL " BABALAR GÜNÜ HEDİYESİ " KIZINDAN GELDİ!


Ülke genelindeki okullarda 2022-23 Eğitim Öğretim Dönemi sona ererken okullarından mezun olan çocuk sahibi ailelerde ise heyecanlı bir durum söz konusu idi...

Bu sevinç ve heyecanı yaşayanlar arasında Beykoz Masterler SK Başkanı, Beykoz Takımında Profesyonel Lig Şampiyonluğu yaşamış Takım Kalecilerinden de olan Zafer Baş ve Ailesi de vardı...



Başkan Zafer Baş'ın Kızı Melike Baş Üsküdar Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümünden Mezun olduktan sonra Ailesi tarafından düzenlenen özel bir kutlama programı ile mutluluğunu aile bireyleri ile paylaştı.




Ailesine kendisine sağladıkları imkanlar için teşekkürlerini iletip sarılan Melike Baş, " Her zaman ardımda duran, bana destek olan aileme, anneme, babama teşekkür ediyorum. Eğitim sürecimi başarı ile tamamlayıp mezun olmaktan da mutluyum. Bu heyecanlı günüm için özel bir kutlama programı sürprizleri için de ayrıca teşekkür ediyorum...iyi ki varlar " şeklinde konuştu.

Zafer Baş ise " Çocuk sahibi anne-babalar için en güzel ve anlamlı günlerden olan çocuklarının Üniversiteden mezuniyetlerini görmek bizlere de nasip oldu...kızım ile gurur duyuyorum, şimdi onun için zorlu bir süreç daha başlayacak, İnşallah mesleğinde ilerleyecek ve çok başarılı olacak, buna bütün kalbimle inanıyorum " dedi.

Zafer-Şengül Çiftinin diğer kızı Elif Baş'ın da yaptıkları kutlama anlarına Kızları Melike Baş ile örnek olacak mutluluk görüntüler yansıtırlarken, gelen tebrik telefon ve mesajları için de ayrıca teşekkürlerini ilettiler.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder