22 Haziran 2023 Perşembe

RÜZGARLIBAHÇESPOR BŞK. FATMA TAŞKIRANLAR, " ÜZGÜNÜZ ANCAK KALAN ŞANSIMIZI DA UNUTMUŞ DEĞİLİZ "


TFF 3.Liginde Beykoz İlçemizi temsil eden Rüzgarlıbahçespor Kulübünde Başkan Fatma Taşkıranlar, ER-HA Beykoz'a yaptığı açıklamada, " Konya Ülküm Gençlik maçını mağlup kapattığımız için çok üzgünüz " diye konuştu.

Eskişehir'de çıktıkları TFF 2.Ligine Yükselme Yarı Final maçında Konya kentinin temsilcisi Ülküm Gençlik maçında ilk yarıda kalesinde gördüğü gollerin yanı sıra yaşanan sakatlık sonrasında takımın kilit isimlerinden birinden yararlanamayan Rüzgarlıbahçespor'da şans ise devam etmekte.

Başkan Taşkıranlar, " Tabii ki gönlümüzden geçen maçı kazanıp final maçına çıkmak idi olmadı...geriye düştüğümüz andan sonra uzun bir zaman dilimi olsa da rakibimize karşı reaksiyon gösteremedik. Beklediğimiz oyunu bir türlü tutturmadık. Her geçen dakika oyundan daha fazla düştük. Ben buraya kadar bu takım ile geldiğimizi dolayısı ile şanssız, kötü bir gününde rakibine yakalandığımızı söyleyebilirim. Bizim gibi Yarı Finalde kaybeden takımlar ve TFF 2.Liginden düşen takımlar ile Play-Out maçları olacak. Bu durumun netleşmesi ve rakiplerimizi de öğrenmek için sabırsızlanıyoruz " diye söylendi.

Beykoz Ekibinin Başkanı çıktıkları Eskişehir etabında takıma katkıda bulunan herkese teşekkürlerini iletirken, " Bu süreçte yanımızda olan herkese teşekkürlerimi iletmek istiyorum, ancak şunu da bir kez daha yinelemek istiyorum ki tabiri caizse güvendiğimiz, yanımızda olmasını beklediğimiz kesimler için -Güvendiğimiz dağlara kar yağdı- cümlesini kullanmak istiyorum. Umarım diğer maçlarımızda yanımızda olurlar, bu kızlara bu zorlu yolculuklarında maddi-manevi destek sağlarlar " şeklinde konuştu.

Rüzgarlıbahçespor Kız Futbol Takımında antrenmanlar ise kaldığı yerden devam ederken, Kurban Bayramı sonrasında ise artık rakiplerinin de belli olması sonrasında yeni bir heyecan süreci başlamış olacak.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder