19 Haziran 2023 Pazartesi

RÜZGARLIBAHÇESPOR KIZLARI TFF KADINLAR 2.LİGİNE YÜKSELME YARI FİNAL MAÇI İÇİN ESKİŞEHİR'DE OLACAK


Beykoz İlçesinin tek Kadınlar Futbol Takımı olan Rüzgarlıbahçespor Takımı geçen sezon kaçırdığı TFF Kadınlar Futbol 2.Ligine Yükselme şansını bu sene iyi değerlendirmeyi çok istiyor.

Çeyrek Final maçında İzmir temsilcisi rakibini 1-0 yendikten sonra Konya Temsilcisi Ülküm Gençlik Takımı ile Yarın ( Salı ) Eskişehir Abdurrahman Temel Sahasında Saat 14.00'de karşılaşacak olan Lacivert-Beyaz-Kırmızılı Ekipte hazırlıklar tamamlandı.



Rüzgarlıbahçespor Kulüp Başkanı Fatma Taşkıranlar yaptığı açıklamada kısıtlı imkan ve zor şartlarda Tarı Final maçına kadar geldiklerine vurgu yaparken, " Yarın oynayacağımız maçı kazanıp adımızı finale yazdırmak istiyoruz. Biz bunu fazlası ile hak ettik, yıllardır yan yana oynayan oyunculardan kurulu bir takımımız var...maalesef göstermelik kareler dışında bizi hep yalnız bıraktılar, bunu hak etmediğimiz inancındayız. Bizi görmezden gelenlere, hayatın diğer alanlarında kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık diye yer, göğü inletenler bizleri yalnız bıraktı. Onlara vereceğimiz en güzel cevap ise bu takımı TFF Kadınlar Futbol 2.Ligine taşımak olacak... ha bunu başarır mıyız?, başaramayız mı o belli olmasa da biz bu kızlara hep güvendik, onlar bizlerin baştacı...bir avuç gönüllümüz, yönetimimizdeki arkadaşlarımız dışında hiçbir katkı alamadık. Bunun yorumunu ilçe sporuna, ilçe sporunu yönetenlere, makamlarda bulunanlara ve Beykozlulara bırakıyoruz " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder