22 Haziran 2023 Perşembe

BU İKİLİYE DİKKAT !


Paşabahçe Stadında devam etmekte olan Master Euro Lig Organizasyonu Merhum Fatih Mumcu Anma Masterler Futbol Turnuvasında Yarı Finalist olmak isteyen takımlar için son grup maçlarında heyecan yaşanıyor.

Bu akşam ( Perşembe ) 5.Haftanın 2.Maç gününde A Grubunun Lideri Paşabahçe Masterler FK ile Kanlıca Masters takımları karşı karşıya gelecek. Saat 20.00'de başlaycak müsabaka öncesinde her iki takımda da heyecanlı bir bekleyiş var.

Kanlıca Masters Takımı maçı kazanıp adını Yarı Finale yazdırma düşüncesinde iken, yıldızlar topluluğu olan Paşabahçe Masterler Fk Takımında Bayram öncesine denk düşen müsabakada bazı futbolcuların kadroda olmama ihtimali bulunmakta...

Kanlıca Masters takımının iki kanat oyuncusu olan Mustafa Keskin ve Zafer Avcı zorlu mücadelede Kanlıca Masters takımının en büyük kozları olacak gibi...turnuvayı takip eden futbol adamlarının en iyi ikili olarak gösterdiği Keskin ve Avcı ise maç öncesi yaptıkları açıklamada, " Hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor...biz iyi bir takımız, rakibimizde Süper Lig deneyimli birçok oyuncu bulunsa da genel tabloya bakıldığında 1 mağlubiyetlerinin olduğu görülmekte, ikincisi neden olmasın " şeklinde konuştular.

Paşabahçe Stadındaki bu mücadeleye tribünlerden büyük bir ilginin olması bekleniyor.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder