24 Şubat 2024 Cumartesi

BBP BEYKOZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MURAT ARDA YÜŞA TEPESİNDE VATANDAŞLARLA KANDİLLEŞTİ


Büyük Birlik Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Arda Mübarek Berat Kandili dolayısı ile Beykoz İlçesinin manevi atmosferi yüksek köşelerinden olan Yüşa Tepesi / Yüşa Cami-Kabristanı ziyaretini gerçekleştirip vatandaşlarla kandilleşti.



31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde çalışmalarının starını Yüşa Tepesinden veren BBP Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Arda Berat Kandili dolayısı ile bölgeye akın, akın gelen vatandaşların yanı sıra esnaflar ile de sohbetlerde bulundu.



Yüşa Tepesinde bulunan dükkan sahipleri kandilleşen Murat Arda burada esnafın sorunlarını dinlerken Beykoz Belediyesi tarafından yapılan yeni dükkan alanlarının ufak olması nedeni ile yeterli olmayacağı yönündeki taleplerini not aldı ve kamuoyuna aktarılması için çalışmalarına başladı.




Berat Kandili dolayısı ile Akşam ve Yatsı Namazlarını Yüşa Caminde kılan BBP Adayı Murat Arda vatandaşlarla kandilleşip güncel konularda sohbet etti.



Sohbet ettiği vatandaşlardan özellikle gençlerden gelen mesajları dinleyip not alan Murat Arda, iki parti arasında tercihe zorlanmaları dolayısı ile tepki gösteren gençlerin beklentilerine cevap verecek yeni adresler aramalarına şahitlik etti.

Berat Kandili Akşamı Yüşa Tepesi ziyaretinde bulunan tek Belediye Başkan Adayı olarak dikkatleri çeken BBP Adayı Murat Arda, vatandaşlarda mahallelerine ziyaret yapması için davetler alırken belirli planlama dahilinde geleceğini iletti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder