18 Şubat 2024 Pazar

KAVACIKSPOR'DA SEYYAL ÇİFTİNDEN MAÇ SONU ÖZEL KARELER VARDI


İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grubunda ikinci sırayı elde eden Kavacıkspor Takımında büyük sevinç yaşanıyor. 

Son hafta maçlarına kalmadan ikinciliği garantileyen Yeşil-Beyazlı ekipte maç sonundaki kutlama anlarına özel bir kare de yansıdı.

Bu sezon takımının oynadığı tüm maçlarda eşi Şerife Seyyal'den destek gören Kavacıkspor Takımının başarılı Kalecisi Eray Seyyal, 1-0 kazandıkları K.Ç.Tokat Bereketli maçının ardından sahaya inen eşinin tebriklerini kabul ederken güzel karelerde objektiflere yansıdı.




Eşinin maçta giydiği eldivenleri giyen Şerife Seyyal, Kavacıkspor'un en sıkı takipçilerinden biri olduğunu söylerken, " İnşallah aynı başarıyı Sal Klasman maçlarında da yaşamak nasip olur. Ben yine tüm maçlarda tribünlerdeki yerimi alacağım. " diye konuştu.




Eray Seyyal ise yaşadıkları mutluluğu tarif edecek kelime bulamadığını söylerken, " Çok genç isimlerden oluşan bir takımız. Ben bu gençlerle gurur duyuyorum. Tabii ki futbolda olmazsa olmazlardan birisi sevdiklerinizden gelen destek. Eşim sezon başından beri iç dış saha demeden tüm maçlarda yanımda idi. Kutlamayı da birlikte yapalım dedik " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder