21 Şubat 2024 Çarşamba

MHP İLÇE BAŞKANI EMRE ÇÖMLEKÇİ'DEN BEYKOZ İSHAKLISPOR'A ZİYARET VAR


Beykoz İlçesinde 31 Mart seçimleri öncesinde en aktif siyasi parti ile başkanlarından olan Emre Çömlekçi, ilçe genelindeki programları kapsamında TFF Bölgesel Amatör Lig 1.Grubunun lideri Beykoz İshaklıspor'a bir ziyaret gerçekleştirdi.




Beykoz Belediyesi İshaklıspor Tesislerinde yapılan ziyarette Çömlekçi ve heyetini İshaklı Mahallesi Muhtarı ve aynı zamanda Beykoz İshaklıspor Kulüp Başkanı Ali Cinel karşıladı.

Cinel takımın son durumu ile ilgili Çömlekçi'ye bilgi aktarımında bulunurken TFF 3.Lig yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyleyip, kendisini maçlarına davet etti.




Beykoz İshalklıspor'un başarıları ile gurur duyduklarını ifade eden MH İlçe Başkanı Emre Çömlekçi, " Bu sezon Maltepespor maçında stada gelmek nasip oldu. Bilindiği üzere seçim atmosferine girmiş bulunmaktayız. Yoğun bir temponun muhatabı olmaktayız. Ben Beykoz İshaklıspor'a kalan maçlarında başarılar diliyorum, futbolcu ve teknik kadrodaki isimleri de kutluyorum " şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi'nin Beykoz İshaklıspor ziyaretinde kendisine İlçe Sekreteri Mehmet Çürüksu, Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Emre Yavaş, İlçe Divan Kurulu Üyeleri Eyüp Erkan, Yakut Öztürk, Hasan Bükçü, Barış Emre Demiröz, Şenol Gör, Mahalle Başkanı Murat Turan ve Beykoz Belediye Meclis Üyesi Adaylarından Hüseyin Öztürk eşlik ettiler.
TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder