20 Şubat 2024 Salı

MHP İLÇE BAŞKANI EMRE ÇÖMLEKÇİ BEYKOZ BLD.TEMİZLİK PERONELİNİ ZİYARET ETTİ


Milliyetçi Hareket Partisi Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi ve beraberindeki heyet Beykoz ilçesinde adım atılmadık yer bırakmayacak gibi.

Sivil Toplum Kuruluşları, Spor Kulüpleri, kamu kurum ve kuruluşları, ev ziyaretleri dışında MHP heyetinden bir ziyarette Beykoz Belediyesi Temizlik İşleri Personeline yapıldı.

Ziyaretin ardından sosyal medya hesaplarından paylaşılan programa ilişkinin bilgiler ise şöyle idi ;

İlçe Başkanımız Emre Çömlekçi, İlçe Sekreterimiz Mehmet Çürüksu, İlçe Başkan Yardımcılarımız Hasan Bükçü, Eyüp Erkan, 5. Bölge Başkanımız Atakan Kavcı ve Belediye Meclîs Üyemiz Kadir Çakıroğlu’ndan oluşan İlçe Heyetimiz işçi kardeşlerimizle hemhâl oldular.
Çay ikramıyla gerçekleşen sohbette Başkanımız Emre Çömlekçi; Temizlik dinin direğidir, sizler yaptığınız iş hasebiyle aynı anda ibadet gerçekleştirmektesiniz ‘ diyerek kardeşlerimize seslendi.
Karşılıklı sohbet ile süren ziyarette; Başkanımız Çömlekçi; ‘Bizler sizlerin kardeşi, hemşerisiyiz. Beykoz’umuzun yüzünü, çehresini güzelleştiren sizlerin bedeli ödenemez çalışmalarıdır. Ben ve Yönetimim her ân ve şartta sizlerin yanınızdayız. Sık sık bir araya geleceğiz. İstişarelerimizi yüz yüze kardeşlik hukukumuz içinde gerçekleştireceğiz. Allah sizlerden emeklerinizden razı olsun. Sonuna kadar helâl olan kazancınız bereketli olsun.’ diyerek işçi kardeşlerimize hitap etti.

ERHA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder