5 Nisan 2024 Cuma

BEYKOZ MAHALLESİ SAKİNLERİ GELENEKSEL HALE GETİRME NİYETİYLE İLK İFTAR PROGRAMINI GERÇEKLEŞTİRDİ



Beykoz İlçesindeki iftar programlarından biri de Beykoz Merkez Mahallesi sakinleri tarafından gerçekleştirildi.

Beykoz Merkez Mahallesinin bir grup sakini tarafından Onçeşmeler Meydanında yapılmakta olan iftar programına katılım yüksek idi.


Ahmet Baygın, Kerem Kuru, Kenan Kara'nın öncülüğünde diğer isimlerden de katlıların gelmesi ile hazırlanan iftarlıklar kurulan masalarda misafirler için hazırlanırken okunan ezanla birlikte iftarlar açıldı.



İftar programında renkli ve hoş sohbet anlar yaşanırken geleneksel hale gelmesi hedeflenen etkinliğin her geçen sene daha da bir geniş katılımla yapılabilmesi için istişare de yapıldı.



Etkinliğin ardından organizasyon adına açıklamada bulunan Ahmet Baygın, " Bu sene 500 kişilik hazırladığımız iftarımıza katılım sağlayan, destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Beykoz Merkezdeki bu programımızı ileriki yıllara daha da dikkat çekici hale getireceğiz. Uzun yıllar devam etmesini beklediğimiz programlarımıza katılan başta Mahalle Muhtarımız Meral Nalbantoğlu Manav olmak üzere çeşitli sivil toplum kuruluşlarından katılım sağlayan temsilcilere, mahalle sakinlerimize çok teşekkür ediyoruz " dedi.




TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

1 yorum: