14 Mayıs 2024 Salı

ALİ DÜŞMEZ'DEN BAŞKAN KÖSELER'E ZİYARET VAR


TFF İcra Kurulu Üyesi ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı ve İASKF Başkanı Ali Düşmez Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseleri makamında ziyaret etti.



Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir ile Birlik Sekreteri ve A.Hisarı İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı İlker Güner'in de iştirak ettiği toplantıda ilçe kulüplerinin sorunları ve 2023-2024 futbol sezonu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ali Düşmez daha sonra Belediye Başkanı Alaattin Köselere üzerinde adının yazılı olduğu Milli formayı hediye etti.



DÜŞMEZ A.HİSARI İ.Y. VE KANLICASPOR'U DA ZİYARET ETTİ

Daha sonra Anadoluhisarı İdman Yurdu spor kulübünü ziyaret eden Başkan Ali Düşmez, yeniden göreve seçilen İlker Güner ve Yönetimine başarılar diledi. Başkan İlker Güner ise Anadolu Hisarı İdman Yurdunun tarihi formasını başkan Düşmez'e hediye etti.



Yapılan ziyaretlerin devamında Başkan Ali Düşmez Kanlıca Spor Kulübüne de bir ziyaret gerçekleştirdi. Kulüp Başkanı Bülent Cem Şişman ve Yönetim Kurulu İASKF heyetini ağırladıktan sonra Başkan Ali Düşmez’e forma takdim etti.



ERHA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder