14 Mayıs 2024 Salı

KAVACIKSPOR SÜPER LİGDE BEŞİKTAŞ FORMASI İLE İLK MAÇINA ÇIKAN AZAD DEMİR İLE GURUR YAŞIYOR


Beykoz İlçesinde son yıllarda profesyonel liglere Futbol Akademisinden gönderdiği futbolcular ile gündemde gelen spor kulübü olan Kavacıkspor şu sırlar büyük bir gurur yaşamakta.



Yeşil-Beyazlı ekibin futbol Akademisinden yetişen yetenekli oyuncu Beşiktaş Futbol Akademisinde değişik yaş gruplarında forma giymiş ve başarılı görüntüsü ile A Takım kadrosunda da dahil edilmişti.


Cemal Azat Demir,
Trendyol Süper Liginde 36.Hafta müsabakaları kapsamında Alanyaspor ile Beşiktaş takımlarının yaptıkları mücadelede Süper Lig siftahını da yapmış oldu.

2004 Doğumlu olan Cemal Azad Demir Futbola 2013 Yılında Kavacıkspor Futbol Akademisinde başladı. 2014-15 Sezonunda Beşiktaş Futbol Akademisine transfer olan başarılı isim, tüm yaş gruplarında forma giydikten sonra 2021 Yılında Kulübü ile Profesyonel Mukavele imzaladı. 



2023 Yılında Profesyonel anlaşmasını yenileyen Cemal Azad Demir ilk Süper Lig maçına çıkarak kariyerinde bir sayfayı açmış oldu.


Demir'in U15, U16 ve U18 Yaş Milli Takımları ile 10 Milli Maç Kariyeri de bulunmakta.

Kavacıkspor Sportif Direktörü Murat Yılmaz, Azad ile gurur duyduklarını söylerken, " Kavacıkspor olarak bu güne değin pek çok Profesyonel Takım Futbol Akademilerine futbolcu gönderen bir kulübüz. Profesyonel Liglerde oyuncularımız forma giymekte. Azad da geleceği parlak bir yetenek olarak bünyemizde futbola başladı. Başarı merdivenlerini emin adımlarla ilerletip Süper Ligdeki ilk deneyimini de yaşamış oldu. Camia olarak yaşadığımız mutluluk ve gurur bizim doğru yolda olduğumuzu da göstermekte. Bundan sonraki futbol yaşantısında Azad kardeşimize başarılar diliyorum " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder