15 Mayıs 2024 Çarşamba

ŞAMPİYON BEYKOZ İSHAKLISPOR BAŞKANI ALİ CİNEL YEREL MEDYA İLE BULUŞTU


Beykoz İlçesini 2024-25 Sezonunda TFF 3.Liginde temsil edecek olan Beykoz İshaklıspor'da Kulüp Başkanı Ali Cinel İlçe Yerel Medya temsilcileriyle buluştu ve sezonun değerlendirmesini yaptı.

Bordo-Mavili Ekibin Başkanı Cinel'e gerçekleşen toplantıda Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir ve Birlik Yönetim Kurulu Üyelerinden Çubukluspor Kulübü Başkanı Coşkun Tosun, Anadoluhisarı İdmanyurduspor Kulüp Başkanı İlker Güner, Akbaba Muhtarı ve Akbaba Spor Kulübü Başkanı Yüksel Kılıç ile Mustafa Kaya eşlik etti.



İki bölümden oluşan yerel medya buluşmasının ilk bölümünde BİSK Başkanı Asım Özdemir ile Beykoz İshaklıspor Kulübü Başkanı Ali Cinel açıklamada bulundular.

İkinci bölümde ise yerel medya temsilcilerinden gelen soruların Ali Cinel tarafından yanıtlanması sonrasında diğer katılımcılar da görüşlerini aktardılar.



Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir Beykoz İshaklıspor ile gurur yaşadıklarını söylerken, " 3 sezon önce Kulübün kuruluşuna birlikte karar verdik. O zaman Mahalle Muhtarı da olan Başkan Ali Cinel ile çok güzel bir proje işbirliğine gittik. Gelinen noktada çok mutlu olduk. "  dedi.

Beykoz İshaklıspor Kulüp Başkanı Ali Cinel toplantıda daha önce hazırladığı bir metni katılımcılara okudu ; 

Beykoz İshaklı spor kulübü olarak yönetimimiz, teknik heyetimiz ve sporcularımız birbirimize kenetlendik ve şampiyonluğa inandık ve başardık. 

Beykoz'da 1908'den beri var olan bir spor kültürü bizleri de şampiyonluk yolunda olumlu yönde etkilemiştir

Beykoz  İshaklı Sporun bu günlere gelmesine vermiş olduğunuz destekler için teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz. 

Beykoz Belediyesi, Beykoz Kulüpler Birliği, spor Kulüplerimiz, Sivil Toplum Kuruluşlarımız, Muhtarlarımız, ilçemizin iş insanları, sponsorlarımız, spor camiamız ve Basın  Mensuplarımızın bizlere vermiş olduğu destek sayesinde birçok zorluğun üstesinden geldik. 

Beykoz’un profesyonel ligde mücadele edecek olan takımı olmanın gururunu yaşıyoruz. 

Şunu bilmenizi istiyoruz ki Beykoz’u en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Beykoz’un bütün birleşenleri ile yanımızda olacağına inancımız tamdır.  Beykoz’un gururu olmaya devam edeceğiz. Bizlere bundan sonra da vereceğiniz destek için teşekkür ederiz.



Beykoz İshaklıspor Kulüp Başkanı Ali Cinel katılım sağladıkları ilk sezonda TFF Bölgesel Amatör Lig 1.Grubunu şampiyon olarak tamamlamaktan mutlu olduklarını söylerken hedeflerinin TFF 3.Liginde de aynı başarıyı gösterip TFF 2.Ligine çıkmak olduğunu söyledi.



Başkan Cinel, Profesyonel Ligdeki ilk sezonlarında da Teknik Direktör Aydın Dursun ile yola çıkma düşüncesinde olduklarını aktarırken takımda kalmasını istedikleri futbolculara bu düşüncelerini de ilettiklerini söyledi.

TFF 3.Lig takımlarına iletilen dar bölgeli ve Türkiye Geneli bir maç trafiği ile ilgili görüşlerinin Türkiye Geneli takımlar ile aynı grupta mücadele etmek olduğunu söyledi.



Beykoz İlçesine yeniden Profesyonel Ligde mücadele eden bir takımı kazandırdıklarını hatırlatan Başkan Ali Cinel, bu anlamda ligdeki eski köy statülü yeni mahalle konumu ile belki de tek takım olduklarına dikkat çekti.




Beykoz İshaklıspor Başkanı Ali Cinel, Kulüp olarak resmi olarak liglere katılım sağlamalarında başta Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir ile Beykoz Kulüpler Birliğindeki diğer Kulüp Başkanlarının öneri ve desteklerinin büyük olduğunu söyledi. 




İlk etaptaki hedeflerinin Köy / Mahalledeki çocukların spor ile buluşturulması olduğunu ancak ilerleyen süreçte hedef büyüttüklerini ve TFF Bölgesel Amatör Lige Bağcılarspor'un lige katılım hakkını alarak katılım sağlayıp şampiyon olduklarını hatırlatan Başkan Cinel sezon boyu yaptıkları müsabakalara gelip destek veren, tecrübeleri ile katkıda bulunan tüm Kulüp Başkanlarına teşekkürlerini iletti.

2024-25 Sezonu için konuşmanın erken olduğunu söyleyen Başkan Cinel, " Sponsorluk için teklifler gelmeye başladı. Önümüzde bir hayli zaman var her türlü alternatifleri düşünüyoruz. Şimdiden her konuda teklifler, öneriler geliyor. İnce eleyip sık dokuyacağız, Beykoz İlçe Spor Camiasının bizlerden beklentileri yüksek. Hele bir şampiyonluğu doyasıya yaşayıp kutlayalım. Hafta sonunda Cumartesi günü Mahallemizde Büyük bir Şampiyonluk Gecesi yapacağız. TFF İcra Kurulu Üyesi TASKK, İASKF Başkanımız Ali Düşmez Şampiyonluk Kupamızı teslim edecek. Saat 20.30 da başlayacak olan programımıza tüm Beykozluları bekliyoruz. " diye konuştu.



Beykoz İshaklıspor Başkanı Ali Cinel, kuracakları Akademi Ligleri takımları için Beykoz İlçesi Kulüplerinden yardımcı olmalarını isterken, " Biz hem Akademi Takımlarımızda, hem de A Takım   düzeyinde Beykoz'un çocukları ile de yol almak istiyoruz " dedi.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder