14 Mayıs 2024 Salı

PROF.DR.MEHMET YORULMAZLAR, " TÜFAD İSTANBUL " İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI


Beykoz İlçemizden yetişen tanınmış spor adamlarından Prof.Dr. Mehmet Yorulmazlar Haziran Ayında yapılacak olan TÜFAD İstanbul Şube seçimi öncesinde adaylığını sosyal medya hesabından verdiği mesajla duyurdu.

Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı da olan Prof.Dr. Mehmet Yorulmazlar, özellikle Beykoz İlçesinde sevilen sayılan bir isim olarak bilinmekte.

Kısa adı TÜFAD olan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneğinin İstanbul Şubesi Başkanlığı döneminde başarılı bir çalışma süreci yaşaya Yorulmazlar sosyal medya hesapları vasıtası ile yaptığı adaylık açıklama paylaşımında şu ifadelere yer verdi ;

Değerli antrenörlerimiz; 2021 yılında başkan adayı olarak çıktığım yolda sizlerin teveccühü ile TÜFAD İstanbul Şubemize başkan oldum. Yönetim Kurulumuz ve Üyelerimizin ortak kararı ile TÜFAD İstanbul Şube Başkanlığına tekrar aday olduğumu tüm kamuoyunun bilgisine sunarım. Yeni seçim döneminde de başkanlığa layık görüldüğüm takdirde sizleri en iyi şekilde temsil etmeye gayret edeceğimi bildirir, saygılar duyarım. 


TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder