12 Mayıs 2024 Pazar

BOĞAZIN YARGIÇLARI MASTERLER TEK GOLLE 3 PUANI KAPTI !


3.Geleneksel Halil İbrahim Soyer Dostluk ve Vetranlar Turnuvasının 2.Haftasının kapanış maçında Boğazın Yargıçları Masterler Takımı ile Elmalı Masterler Takımı Paşabahçe Stadında karşı karşıya geldi.

Oldukça tempolu ve çekişmeli geçen müsabakayı Boğazın Yargıçları Masterler Takımı 1-0 kazanıp turnuvada 3 puan yükselen ekip oldu.

Stat : Paşabahçe

Boğazın Yargıçları Masterler : Uğur Eker, Mustafa Turhan ( Dk.36 Fatih Demiray ), Barış Kaya ( Dk.55 Yavuz Dumangöz ), Haktan Başaran, Oktay Aydoğan, Ferhat Yavuz, Turgut Altay, Osman Cüneyt Habil, İbrahim Durmaz, Muhittin Aydoğan, Ali Akdoğan

Yedekler : Sinan Kılıç, Talip Ercan

Elmalı Masterler : Kaan Gümüş, Adem Ünal, Menderes Türkoğlu, Selim Güler, Furkan Çam, Yakup Özbakır, Birol Öztürk ( Dk.50 İbrahim ), Emre Bülbül ( Dk.36 Osman Aktaş ), Fahri Aziret, Fırat Uzun, Eren Akyıldız

Yedekler : Emrullah Başgül

Gol : Dk.45 Ali Akdoğan


Dk.13 Boğazın Yargıçları Masterler Takımında kazanılan en direk atışta topun başına geçen Muhittin Aydoğan'ın vuruşunda top üst direğe de çarptıktan sonra auta çıktı.

Dk.30 Sağ taraftan ani gelişen Elmalı Masterler Takımı atağında Fırat Uzun'un çektiği şutta Kaleci Uğur Eker uzanıp topu çıkardı.

Dk.38 Sağ kanattan iyi bir çıkış, bindirme yapan Turgut Altay'ın  ceza alanına gönderdiği kafa vuruşu yapan İbrahim Durmaz topu yandan auta gönderdi.

Dk.43 Elmalı Masterler takımı kaleyi tam cepheden gören noktadan serbest atış kazandı. Topun başına geçen Fırat Uzun'un şutunda top üsten auta çıktı.

Dk.45 Sağ kanattan etkili gelişen Boğazın Yargıçları Masterler Takımı atağında Turgut Altay iyi bir çıkış yaptı, çizgiye indiği anda ortasını yaptı, topla buluşan Ali Akdoğan önce kontrol etti, karşısındaki rakibini oyundan düşürdükten sonra yaptığı vuruşla takımını 1-0 öne geçiren gole imzasını attı.

Dk.48 Maçın çalışkan isimlerinden Turgut Altay etkili bir kaçış yaptı, sağ taraftan ceza alanına ortaladığı topa İbrahim Durmaz hamlesini yapsa da altı pas noktasında dokunamadı.

Dk.70+9 Elmalı Masterler bir kez daha etkili bir noktadan serbest atış kazandı bu kez topun başına Eren Akyıldız geçse de onun da vuruşunda top yandan auta çıktı.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder