11 Ocak 2019 Cuma

AK PARTİ ADAYI MURAT AYDIN, BEYKOZ ÜLKÜ OCAĞI ZİYARETİNDE İDİ

Adalet ve Kalkınma Partisi Beykoz Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, ilçe genelinde ziyaretlere devam etmekte. Aydın bu kapsamda gerçekleştirilen ziyaretlerinin birini de Beykoz Ülkü Ocakları’na yaptı.

Cumhur İttifakı kapsamında Beykoz’da aday çıkarmayan Milliyetçi Hareket Partisine yaptığı ziyaret sonrasında bu partinin önemli unsurlarından bir konumunda olan Ülkü Ocaklarının Beykoz Şubesine yapılan ziyaret oldukça nezih bir ortama sahne oldu. Kuran-ı Kerimin okunduğu ülke gençlerinin maruz kaldığı kötü durumların da gündeme geldi.
Toplantıda Rüzgarlıbahçespor’un Milliyetçi-Ülkücü camiada özel bir anlamı olan Asenaların adı ile de anlan Kız Futbol Takımı da hazır bulunurken sonrasında Murat Aydın ile aynı karede fotoğraf verdiler. Takım Teknik Sorumlusu Özkan Baş, Milliyetçi Hareket Partisinden Beykoz Belediye Meclisi Aday Adayı konumunda.
Beykoz Ülkü Ocakları Şube Başkanı Serdar Aytaç gerçekleşen ziyaretten memnun olduklarını söylerken, Cumhur İttifakı kapsamında Beykoz’da her iki parti arasında güzel bir ortamın oluştuğuna dikkat çekerek Murat Aydın’a başarı dileğinde bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder