10 Ocak 2019 Perşembe

TOFD BEYKOZ ŞUBESİ MELEKLERİNİ AĞIRLADI

Beykoz İlçesinde en yoğun faaliyette bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarının başında gelen OFD Beykoz Şubesi güzel bir buluşmaya daha şahitlik etti. Konu ile ilgili yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi...

" Her şey yaklaşık 2 ay önce Yenimahalle Anaokulu’nda ki minik Ayşegül’ ün çağrısı üzerine başladı. Ayşegül’ü ziyaret ettiğimizde Güzel Ayşegül’ümüzün tek olmadığın gördük.

Öyle bir an gelir ki bir karar almaya sürükleyen olaylar veya duygular olabilir hayatımızda. Önemli olan karar aldığımızda yaşadığımız duygular. İçimizde huzur ve sevgi varken aldığımız kararlar hep mutlulukla biter. Tıpkı OFD de yaşadığımız bu gün gibi...
Aldığımız kararın ne kadar doğru olduğunu yaşayarak gördük. Birbirinden özel çocuklarımızı, velilerimizi, öğretmenlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyduk.
Medipol Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileriyle pekişen programımıza gelerek destek veren OFD gönüllü üyeleri Dilek Ak, Nihade Kılıç, Aysun Öztürk, Emine Kaplan İnan, Neriman Oral, Nuray Özanar vee sevgi dolu sözcükleriyle bezenmiş çiçeği ile gelen sevgili Zeynep Küçük’ e çok teşekkür ederiz. "

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder