11 Ocak 2019 Cuma

SAADET PARTİSİ İLÇE BAŞKANI KAÇMAZ'DAN KAŞITOĞLU AÇIKLAMASI VAR


Beykoz İlçesinde Siyasi Partiler düzeyinde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri ile ilgili hummalı bir koşuşturma yaşanmakta. Cumhuriyet Halk Partisi dışından yarışa girecek adayların isimleri belli olmuş durumda.


Uzun süre bünyesinde görev yaptığı Adalet ve Kalkınma Partisi'nden istifa ettikten sonra siyasi çalışmalarına çeşitli ziyaretler ile devam eden ve ilk etapta Milliyetçi Hareket Partisi Adayı olacağı kamuoyunda konuşulan Muharrem Kaşıtoğlu'nun  bu Partinin Ak Parti ile Cumhur İttifakı ile anlaşmasının ardından nasıl bir rota izleyeceği merak konusu olmuştu.

Bu hafta içi netleşen tabloya göre Kaşıtoğlu, Saadet Partisinden Beykoz Belediye Başkan Adayı oldu. Bu andan sonra Saadet Partisi Beykoz İlçe Teşkilatından ilk resmi açıklama ilçe Başkanı Şeref Kaçmaz'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla oldu. Kaçmaz paylaşımında şu ifadelere yer verdi...

" Yol uzun, yol meşakkatli, yol dikenlerle taşlarla dolu. Bu yolda yürümek yürek ister, cesaret ister, en önemlisi sağlam bir iman ve şuur ister. Hizmet belediyeciliğinin mimari MİLLİ GÖRÜŞ 'un tek temsilcisi Saadet Partisi Beykoz Belediye Başkan adayimiz MUHARREM KAŞITOĞLU başkanımız Beykoz'umuza hayırlı uğurlu olsun. Menzili HAKK, akıbeti hayrolsun İnşallah." 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder