10 Ocak 2019 Perşembe

MUHARREM KAŞITOĞLU SAADET PARTİSİNDEN BEYKOZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde adaylığı belli olan isimlerden birisi de Muharrem Kaşıtoğlu oldu. Adı MHP Belediye Başkan Adaylığı için de geçen Kaşıtoğlu, bu partinin Ak Parti İle Cumhur İttifakı
kapsamında Beykoz İlçesinden aday çıkarmayacak olması nedeni ile bir süredir yakın arkadaşları ile bir yol haritası çizmek için görüşmeler yapıyordu.

Kamuoyuna yansıyan ve de resmi olarak açıklanmasa da sosyal medyada hakkında yapılan yayınlar karşısında net bir açıklama yapmayan Kaşıtoğlu, Saadet Partisinin Adayı olduğunu da bir bakım onaylamış oldu.

Muharrem Kaşıtoğlu kurulduğu günden beri Ak Parti Saflarında yer almış ve Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı olarak Yücel Çelikbilek Yönetimindeki bu dönemde görev yapmış idi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile ilgili attığı Twitt sonrasında Beykoz Belediye Başkan Yardımcılığı, Beykoz Belediyespor Kulüp Başkanlığı, Beykoz Kent Konseyi Başkanlıklarından istifa eden Kaşıtoğlu bir süre sonra da Adalet ve Kalınma Partisinden istifa etmişti.

Adı uzunca süre MHP cenahında geçen ve Kastamonulu Hemşehrisi bu parti milletvekili Murat Başeskioğlu ile oldukça samimi olan Kaşıtoğlu, MHP'den Beykoz Beldiye Başkan Adayı olma yolunda bir süreç yaşamakta iken Ak Parti ve MHP'nin İstanbul İlçelerinde de Cumhur İttifakı gereği anlaşmalarının ardından MHP Beykoz'un aday çıkarmayacağının belli olmasından sonra şartlar ne olursa olsun, gerekirse Bağımsız Aday olarak da olsa da Kaşıtoğlu'nun yarışa katılma kararında olduğu konuşulmakta idi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder