22 Ocak 2019 Salı

CHP ADAY ADAYI COŞKUN TOSUN SEÇİM KAMPANYASINA DEVAM EDİYOR


31 Mart'ta gerçekleşecek olan Yerel Seçimler dolayısı ile yola çıkan isimlerden birisi de CHP Aday Adayı Coşkun Tosun idi...
Uzun yıllardır Beykoz Belediyesinde değişik birimlerde görev ve sorumluluk üstlenmiş bir isim olan Coşkun Tosun, bu birikimini Beykozlular için pozitif anlamda kullana düşüncesinde...Beykoz İlçesinde toplumun birçok kesimi tarafından sevilip tanınan bir sima olan Tosun artık aday açıklama sürecinde geriye sayımın başladığı günlerde seçim çalışmalarına devam etmekte.

İlçe gündeminde Beykoz'un geleceğinin Turizm odaklı olacağı konusu sıklıkla konuşulmaya başlanmış iken bu konuda Coşkun  Tosun Belediye'de bir ofis kurulacağını beyan ederek meseleye ciddi bir yaklaşım sergileyeceğinin ipuçlarını da vermiş oldu.

" Beykoz’un tarihsel ve doğa zenginliklerini geleneksel mimarisini öne çıkararak turizmden haklı payı almasını sağlayacağız. Turizm yatırımcılarını destekleyeceğiz. Köylerimizin kalkınmasını sağlayacağız. Belediye bünyesinde turizm kalkındırma ve geliştirme ofisi kuracağız. Yapılacak imar planlarında Beykoz’un kırsal alanlarında küçük, orta ölçekli sanayi site alanları planlayacağız. Temiz üretim yapan, ileri teknoloji kullanan, yüksek katma değer üreten, geleneksel üretim yapan sanayi alt sektörlerinin faaliyetlerine öncelik vereceğiz.  Beykoz’un geçmişte ekonomisini sağlamış cam işleme, ayakkabı üretimi ile oto sanayi siteleri yapacağız." 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder