24 Ocak 2019 Perşembe

MURAT AYDIN KELLE İBRAHİM'İN KABRİNİ ZİYARET EDİP KURAN-I KERİM OKUDU


Beykoz İlçesinin simgeleşmiş isimlerinden olan ve adı Beykoz Spor Kulübü tarihinde Altın Harfler ile anılan simalardan olan İbrahim Kelle'nin Yalıköy Gazi Yunus Mezarlığındaki kabrinin ziyaretçileri vardı.


Bir süre önce Beykoz Sevdası ile yoğrulmuş bir isim olan ve Beykoz Spor Kulübüne 2018-19 Sezonu için Kombine Kart Satışı vasıtası ile, ardından 2019 Takvimlerinin satışı ile aynı katkıyı sunma gayretindeki Erdal Diri'nin arkadaşları ile Sarı-Siyah renkler ile yeniden düzenlediği Kabre gelen ziyaretçiler merhumu dualar ile yad etti.

Yine Beykoz İlçesinde adı sembolleşen bir isim olan Recep Şahin Köktürk'ün vefatının 9.Yıl dönümünde Gazi Yunus Mezarlığındaki kabrine yapılan özel program dolayısı ile bir araya gelen Beykozlular ardından aynı mezarlığındaki Kelle İbrahim'in Kabrine geçtiler.

Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu, Beykoz İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Bülent Küçük ile bir grup Beykozlunun katıldığı ziyarette Murat Aydın Kuran-ı Kerimden bir Sure okudu.

Kendisinin yeni bir Beykozlu olarak, Beykoz'da ikamet etmeye başlayan bir isim olarak İlçe ile ilgili yaptığı incelemelerde Kelle İbrahim'in isminin sıklıkla önünde geldiğini söyleyen Murat Aydın, kendisi ile ilgili yaptığı araştırmada hem Beykoz'un hem de Türk Futbol Tarihinde önemli bir yeri olduğunu ifade ederken, Kabrini yeniden düzenleyen Beykoz Sevdalılarını kutladığını ifade etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder