21 Ocak 2019 Pazartesi

MURAT AYDIN ÇUBUKLU SEÇİM BÜROSU AÇILIŞINDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Adalet ve Kalkınma Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın seçim dönemi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Aydın'ın günün program dahilindeki ziyaretlerinden birisi Çubuklu Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu açılışı idi.


Beraberinde Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç,  Ak Parti Beykoz İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Ak Parti Seçim koordinasyon Merkezi Sorumlusu Engin Yıldız, Ak Partili Beykoz Belediye Meclisi Üyesi Gül Biçer ve Parti Kademe Teşkilat mensupları ile Seçim İrtibat Bürosuna geçen Murat Aydın, vatandaşların ilgisi ve soru yağmurunun muhatabı oldu.



Özellikle İmar Problemlerine ilişkin sorulan soruları içtenlikle yanıtlayan Aydın, Torba Yasa ile Beykoz'daki Ön Görünüm Alanlarının da İmar Barışına dahil edildiğini hatırlatırken, Beşiktaş'da bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanlığına müracaatların yapılmaya başlandığını söyledi.



Beykoz İlçesinde Cumhurbaşkanı tarafından verilen görev sonrasında ayrıntılı birçok çalışma yaptırdığını hatırlatan Aydın, " Her mahallemizde yaşanan problemleri gayet iyi biliyorum. Bunların çözümü yolunda gayret sarf edeceğimizi ve büyük oranda çözeceğimizi söylemek isterim. Yüzde yüzünü çözemesek de Beykozl'uları rahatlatacak adımları atacağız. Beykoz Belediye Başkanlığımız Beykoz'un İmar Problemlerine ilişkin birçok başarılı çalışma gerçekleştirdi, işi u andan sonra göreve geldikten sonra biz üstleneceğiz ve kalan sorunların da üstesinden geleceğiz " dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder