21 Ocak 2019 Pazartesi

MURAT AYDIN, POYRAZKÖY SAKİNLERİ İLE HASBIHAL ETTİ

Adalet ve Kalkınma Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın seçim çalışmaları kapsamında haftanın ilk gününü Poyrazköy ziyaretti ile tamamladı.

Beraberinde Ak Parti Beykoz ilçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç ve İlçe Temsilcileri ve bir grup partili ile geldiği Poyrazköy Mahallesinde oldukça samimi bir hava ile karşılandı.


Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde Beykoz İlçesinde en yüksek oy veren mahallelerin başında gelen Beykoz'a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emaneti olarak geldiğini söyleyen Aydın Poyrazköy'ün sorunlarını bildiğini ve bir kez de bire bir vatandaşların ağzından taleplerini öğrenmek istediğini beyan etti.



Poyrazköy Sakinleri Ak Parti Adayı Murat Aydın'dan Eski Köy yeni Mahalle konumunda olan Poyrazköy'de imar sorunlarının muhatap olunması nedeni ile nüfus oranında azalma olduğundan dert yanarak, " Öyle bir sıkıntılı durum ortay çıktı ki Köyümüzün sakinlerinin üçte biri dışarıda ikamet etmekte.Evlenen her kişi oturacak yeri olmadığı için mahalle dışına çıkmakta. Beykoz halkının büyük çoğunluğu iş için Beykoz dışına çıkıp, akşam evinde dönerken, biz dışarıda oturan ve iş için Poyrazköy'e her gün gelmek zorunda olan insanları haline geldik. Bize bu konuda bir müjde verin, evlerimize makul seviyede kat çıkalım, tadilatlarımızı yapalım. Yoksa yaşlılar dışında oturan kii bulunmayacak. " yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiler.


Adalet ve Kalkınma Partisi Beykoz Belediye Bakan Adayı Murat Aydın vatandaşlarının talebini dinledikten sonra, " Bu konuda sizinle aynı sıkıntıları yaşayan yerler var. Yapılacak şeylerden biri sizlerin taleplerine cevap verecek, ve Poyraz'köy de aileleri bir birinden değişik yerlerde oturmaya mecbur bırakan durumu ortadan kaldıracak kanuni düzenlemelerin yapılması olacaktır. Mevcut evlerde satılmamak kaydı ile ticari bir işletme halinde kullanılmamak üzere gerekenlerin yapılması yönünde bir çalışma gerçekleştirmemiz gerekecek. Bu konuda umutluyum ve sizlere de iyi haberler vermek için gayret sarf edeceğiz " diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder