9 Şubat 2019 Cumartesi

BEYKOZ'UN " ALTIN KIZI " BERRANUR ÇİFÇİ TEKVANDO MİLLİ TAKIMINDA YERİNİ ALACAK


Beykoz İlçesinin Tekvando Sporundaki Medarı İftiharı olan ve “ Altın Kız ” olarak da anılan Berranur Çifçi, Antalya-Kemer’de düzenlenen 4.Presidents Cup Müsabakaları sonunda kilosunda 3.olarak Milli Takımın Avrupa Genç Kızlar Tekvando Şampiyonası kadrosunda yerini aldı.

Beykoz’un Tekvando Sporundaki Milli Gururu olan Osman Günaçtı‘nın yıllar önce keşfettiği ve başarı çıtasını teker, teker çıkarttığı yetenekli sporcu İspanya’da yapılacak Milli Takımının madalya beklediği isimlerden birisi olacak.
Bu dönem Beykoz Belediyespor Kulübünden, Ankara Büyükşehir Belediyespor Kulübüne Transfer olan Yıldız Sporcu, şimdi bütün dikkatini Avrupa Gençler Şampiyonasına vermiş durumda.
Osman Günaçtı Hoca Berranur’a her zaman destek olduğunu söylerken, ” Onu ilk keşfettiğim gün sanki bu günleri görmüş gibi idim. O da müthiş bir çalışkanlık, disiplin ve özveri ile yeteneklerinin her zaman üzerinde çıkmasını bildi. İnşallah Avrupa’da da başarılı sonuçları ile adından söze ettirecektir. Buna bütün kalbimle inanıyorum ” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder