7 Şubat 2019 Perşembe

ORTAÇEŞMESPOR"DA HAFTANIN ŞARKISI, " ADA SAHİLLERİNDE BEKLİYORUM..."

Hafta sonunda Selimiye Stadında kader maçına çıkacak olan Beykoz İlçesinin 1.Amatör Ligdeki temsilcilerinden Ortaçeşmespor’da haftanın 3 çalışmasında müthiş enerjik bir görüntü ortaya çıktı.

Gruplarını ikinci sırada tamamlayan takımların Süper Amatör Lige çıkma yolunda son şansı olarak nitelendirilen Baraj Maçında Adalarspor ile Pazar Günü Selimiye Stadında karşı karşıya gelecek olan Bordo-Beyazlı ekip çalışmalarını devam ettiriyor.
Ortaçeşme Stadında oldukça soğuk ve rüzgarla birlikte yağan yağmur altında yapılan son antrenmanda futbolcular rutin çalışma safhalarının ardından Yarım Saha Çift Kale maçı yaptı.


Beykoz Ekibinde Teknik Sorumlu Çetin Nalbantoğlu ve Yardımcı Antrenör Bülent Cömert Yönetimindeki antrenman maçında tabiri caizse kıran, kırana adeta bir final maçı oynanıyormuşcasına ortaya konan hırs, tempo ve enerjik görüntü dikkatlerden kaçmadı.
Antrenman maçı sonrasında saha kenarından bu anları takip eden Kulüp Başkanı Mazlum Çoktin ile Genel Kaptan Serkan Çanur’u da fazlası ile mutlu idi. Nitekim maçın bitimi ile birlikte saha kenarında gelen futbolcuları tatlı sürprizi de beklemekteyken yenen tatlı çeşitleri kaliteli maç kadar ağızları da fazlası ile tatlandırdı.
Bordo-Beyazlı Ekibin Kulüp Başkanı Mazlum Çoktin, Adalarspor maçında futbolcularının sınavı başarı ile vereceklerine şüpheleri olmadığını hatırlatırken, ” Biz Yönetim olarak üzerimize düşeni fazlası ile yerine getirmekteyiz. iş artık sahada ortaya konacak mücadeleye kaldı. Maç için sınırsız sayıda otobüs tahsis edeceğiz. Büyük bir ilginin olacağı daha şimdiden belli olan bu karşılaşmadan alnımızın akı ile dönerek, Süper Amatör Lige dönüş mutluluğunu özel bir kutlama programı ile renklendireceğiz İnşallah ” şeklinde konuştu.
Ortaçeşmepor Takımının Genel Kaptanı ve camianın sevilen-sayılan abilerinden de olan Serkan Çanur ise yaptığı açıklamada, ” Bu andan sonra diyecek bir cümle her halde kalmadı. Herkes Adalarspor maçının anlamını çok iyi bilmekte. Futbolcu kardeşlerimiz, 90 dakikalık mücadelede stres yaşamadan gerçek futbollarını sahaya fazlası ile yansıtacak yetenek ve karaktere sahipler diye konuştu.
Ortaçeşmespor Teknik Sorumlusu Çetin Nalbantoğlu, Adalarspor maçı öncesinde son hafta çalışmalarının gayet iyi geçtiğini söylerken, ” Evlatlarımı bu maçtan bizi mutlu biçimde ayrılmamızı sağlayacak bir skoru yakalayacaktır. Bizler sahada, taraftarlarımız da tribünlerde 90 dakika hiç kopmadan, konsantresini bozmadan güzel bir maçı çıkaracağız. Biz Süper Amatör Ligi fazlası ile hak ettik ve bundan da kesinlikle de vazgeçmeye niyetimiz de yok. Bizlere güvenenlerin bu güvenlerini kesinlikle boşa çıkarmayacağız ” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder