8 Şubat 2019 Cuma

BİNALİ YILDIRIM PAŞABAHÇE'DE ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ


TBMM Başkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Paşabahçe'de idi...


Yıldırım, Paşabahçe Merkez Caminde kıldığı Cuma Namazının ardından İskele Caddesinde vatandaşlarla sohbet edip, esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Paşabahçe'de gördüğü ilgiden bir hayli memnun kalan Yıldırım mahalleden ayrılmadan önce Ak Parti Beykoz İlçe Teşkilatının medydanda kurduğu mobil seçim noktasında Ak Kadınlar ile bir araya gelip, çalışmalarında başarılar diledi ve lokum ikramında bulundu.



İBB Adayı Yıldırım, burada Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın'ı Başkan seçtirmek için yoğun bir çalışma beklediğini ifade ederken, " Murat Beye oy verirken beni de unutmayın ha.." diyerek ortama renk katan bir cümle sarf etti.



Binali Yıldırım'ın Paşabahçe Programına MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür , Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,  Beykoz Belediyesinin Ak Partili  Meclis Üyeleri katılımcılar arasında idi.


Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Binali Yıldırım Paşabahçe Temasları sırasında 3 yerde oturarak vatandaşlar ile sohbette bulundu. Paşabahçe Merkez Caminde Cuma Namazının ardından bir Cenaze Namazında saf tutan Yıldırım, ardından cami karşısındaki bir Pideciye giderek vatandaşlarla sıcak bir sohbet anı yaşadı.

Ardından İskele Caddesindeki esnafları da ziyaret eden Yıldırım ve beraberindekiler sonrasında Paşabahçe'nin en eski kahvehanelerinden biri olan İskele Kıraathanesine giderek vatandaşlarla sohbetine devam etti. Bazı vatandaşlar burada Emeklilerin hallerinin kötü olduğundan bahisle yapılacak iyileştirme zamları ile ilgili bilgi talebinde ve isteğinde bulundu.

İkinci mola verdiği bu ziyareti ardından Yıldırım'ın bir sonraki ve son oturup sohbet ettiği yer İskele yanındaki bir Kafe idi. Burada otururken yanında yer alan çocuk ile samimi bir sohbet anı yaşayan Yıldırım Boğazın kenarında hoş ve renkli anları da yaşamış oldu.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder