7 Şubat 2019 Perşembe

MURAT AYDIN TOKATKÖY'DEN İYİ İZLENİMLER İLE AYRILDI


Beykoz İlçesinde partiler ve adaylarının çalışmaları devam ederken Ak Parti Adayı Murat Aydın’ın bugünkü adresi Tokatköy idi…

Tokatköy Son Durak’da gerçekleşen buluşmada Murat Aydın mahalle sakinlerinde olumlu izlenim bırakırken kendisinin konuşmasından önce söz alan isimler Ak Partiye en yüksek oranda oy veren mahallelerden birisi olduklarını belirtilerken, ” Maalesef bizler her seçimde görevimizi yerine getirirken ilçe yönetiminden ve Beykoz Belediyesinden gereken ilgi ve alakayı göremedik. Bu nedenle Beykoz Belediye Meclisi için değerli bir kardeşimizin adı üstünde mutabık kaldık. Bunun gereğinin yapılmasını istiyoruz. 
Murat Aydın’ın isminin Adaylığının açıklanmasına özellikle kendileri nezdinde büyük bir sempati ağı ve kredisi olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emanetine sahip çıkacaklarını beyan ederlerken, ” Beykoz’a dışarıdan aday istemeyenler arasında bugün sizlerin yanında bu salonda olanlar da vardı. Bizler Ak Parti Beykoz İlçe çevresinde bu kanaatte olan isimleri bilmekteyiz. Siz bunlara dikkat edin ” diye açıklamada bulunulurken, mahalleden çıkıp gerek parti, gerekse de Beykoz Belediyesi bünyesinde kendilerini temsil eden adaylarını başarılı bir dönem geçirmedikleri ve kendilerini de birçok konuda yalnız bıraktıkları iddiasında bulundular.
Murat Aydın ise bu güne kadar gittiği her yerde olduğu gibi Tokatköy’deki programında da kendisinin adaylık süreci ile ilgili yaşananları özetlerken, Tokatköy Mahallesinin de kendi hayatında da önemli bir yeri olduğuna değinerek, İstanbul’a ilk geldiği günlerde buradaki akrabalarının yanında kaldığını hatırlattı. Aydın, Adaylığının açıklanması ile birlikte diğer konuların, geride kaldığını ve Ak Parti Beykoz İlçe Teşkilatının bu süreçte sürekli yanlarında olduğunu beyan etti.
Tokatköy Sakinleri mahalle gençlerinin muhatap olduğu madde bağımlılığı tehlikesine de vurdu yaparak, TRT Televizyonunda bugün başlayan " Tek Yürek " Filminin ana temasında kendisinin çalışmalarına atıfta bulunulduğu gibi, " Tokatköy Gençlerininde madde bağımlılığından kurtulabilmesi için aynı şekilde onları da spora yönlendirecek bir çalışma yapmasını istediler. Tokatköylüler adına geeln bir talep de bu yön ile bağlantılı idi ve bir vatandaş  ” Anatem ” ( Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi " istedi. 

Mahalle Futbol Takımının sahasının olmadığını söyleyen bazı gençler ise bu konuda Aydın’dan talepte bulunarak bir sahaya kavuşmak istediklerini söylediler. Bir vatandaş Sabıkalı ve Hüküm yemiş bir isim olarak önce Beykoz Kaymakamlığına, ardından Beykoz Belediyesine başvuruda bulunduğunu ve Hükümlü Kontenjanından çalışmak istediğini ama gittiği kapılardan maalesef bir sonuç çıkmadığını söyleyerek yardım istedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder