5 Şubat 2019 Salı

CHP ADAYI COŞKUN TOSUN " SİNİR-SİNİR " OYUNU PROVALARINDA İDİ


Geride kalan yıllar zarfından Beykoz İlçesinde Yerel Sanatçıların Beykoz Belediyesi tarafından ihmal edildiği, program yapmalarına sanki gizli bir ambargo konulduğu yolunda birçok cümleler sarf edilmekte
idi. 23 Nisan, Karne Şenliği ve diğer Müzik Organizasyonlarında Beykozlu sanatçıların sahne almamış olmaları da bu söylentileri adeta doğrular nitelikte idi.

31 Mart'ta gerçekleşecek olan Yerel Seçimler öncesinde Beykoz'un Adayı olarak nitelendirilen 3 isimden Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Coşkun Tosun, seçim çalışmaları kapsamında " Özgün Oyuncuları " tarafından sahneye konulan ve uzun bir dönem sonrasında yeniden çalışmalarına, provalarına başlanılan " Sinir, Sinir " Oyun ekibine bir ziyarette bulundu. 




Geçen hafta içine Ak Parti Beykoz Belediye Başkanı Adayı Murat Aydın'dan sonra bu kez CHP Adayı Tosun'un ziyareti Özgün Oyuncuları Sanatçılarını fazlası ile memnun etti.

CHP Adayı Coşkun Tosun ziyaretin ardından yapmış olduğu paylaşımda ise şu ifadelere yer verdi, " Ekibimizle birlikte Gazeteci Sedat Dalar’ın önderliğinde çalışmalarını sürdüren Özgün Oyuncular’ı ziyaret ettik ve yakında sahneleyecekleri “Sinir Sinir” adlı oyunun provasını izledik. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Beykoz’daki sanatçıların içinde bulundukları durumun ve yetersizliklerin farkındayız. 



Söz veriyoruz, 31 Mart akşamıyla birlikte Beykoz’da kültür sanat içinde #MartınSonuBahar olacak!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder