8 Şubat 2019 Cuma

TALİP ERCAN , " 9, YEDİDEN BÜYÜKTÜR...."


İstanbul Süper Amatör Lig genelinde bir inceleme fırsatım olmasa da her halde en fazla takım ile temsil edilen ilçelerin başındayız, ki seneye birinciyiz diyebilme ihtimalimiz ise yüksek…Yani İstanbul’da rakiplerimize 9
Doğurtup SALLAMAK  için  hafta sonunu adeta iple çekiyoruz…haa burada şunu da ifade etmek isterim ki SAL Klasman Grubuna çıkan Kavacıkspor Takımı İnşallah bir üst lige yani  rakiplerini Sallayıp,  Ballanmak ! için katıldığı yarıştan mutlu ayrılırsa rakamlar değişebilir…
Bilindiği üzere 2017-18 Sezonunda İstanbul Süper Amatör Lige Beykoz 1908 A.Ş., İstanbul Mesudiyespor, Paşabahçespor, Kavacıkspor, Gümüşsuyuspor ve Soğuksuspor olmak üzere 6 takım ile giriş yapmıştık…hafta sonunda Gümüşsuyuspor Ligde aynı puanla grup maçlarını  tamamladığı Yenibosnaspor ile baraj maçı yapacak…İnşallah başarılı olup gelecek sezon da SAL Liginde mücadele etmeye hak kazanacaklar.
2017-18 Sezonunda İstanbul 1.Amatör Liginden Gruplarında Şampiyon olarak gelecek Çavuşbaşıspor ile TED İstanbul Koleji SK Takımları ile takım sayımız artmış idi.
Hafta sonu Beykoz İlçe Futbolu açısından heyecanlı mı heyecanlı geçecek…dün ( Perşembe ) , Ortaçeşme Stadının yolunu tuttum ve sondan bir önceki antrenmanını izleme fırsatı buldum…esen rüzgar ve yağan yağmura karşın müthiş hırslı bir görünü verdiler bana. İşte bu görüntünün bir benzerini aynen Adalarspor müsabakasında sunarlar ise zor maçı kolaya çevirebilirler.
Ortaçeşme Sahasından çıktıktan sonra bir sonraki durağım Gümüşsuyuspor Antrenmanı olacaktı, ama maalesef dışarıda olmanın, soğuk havanın etkisinden ve de arada 2 saatlik bir zaman farkı olduğundan gidemedim. Takım Antrenörü değerli dostum Kamil Çolak’a başarı dileklerimi ilettim. Gayet neşeli bir antrenman yaşamışlar. Yeşil-Beyazlı ekip için diyeceğim o ki sakinliklerini muhafaza edip, zamanı iyi kullanıp sabırlı olurlarsa bu işi başarırlar.
Son lig maçında her ne şekilde olursa olsun, hakem hatalarının üstlerine gelmesine karşın Nişantaşısporkarşılaşmasında yaşadıkları gibi bunları üzerinden atamaz iseler stres dolu dakikalar yaşayabilirler. Kamil Hocamız bu işi gerçekten seven, yürekten yapan biri ve benim gibi o da Nişantaşıspor maçı tecrübesinden gereken dersleri, sıkıntıları, hataları çıkarmıştır. Yenibosnaspor’u mağlup edip gelmelerini canı gönülden istemekteyim.
Yazımı Köşe Yazımın başlığı ile sonlandırmak istiyorum..Haydi, İstanbul’u SAL-lamak için 7 tamam 2 bekleniyor….

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder