12 Ağustos 2020 Çarşamba

ALİ DÜŞMEZ BAL LİGİ İÇİN SER VERİP SIR VERMEDİ !

TFF Başkanvekili, TASKK ve İASKF Başkanı Ali Düşmez İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu Takımlarının Bölgesel Amatör Lige Yükselme umudu ile ilgili beklenen açıklamasını yapmadı..

Bu güne değin Futbol Kamuoyunda yoğun biçimde konuşulan hatta Beykoz 1908 A.Ş: Başkanı Zeki Aksu'nun, kamuoyuna " Beykoz 1908 A.Ş: Bal Liginde, Hayırlı olsun...TFF 3.Lige çıkma için mücadeleye çıkacağız " yönündeki paylaşımları ortada iken konunun ilk ağızdan muhatabı konumunda olan Ali Düşmez'in, bugün konuya ilişkin açıklamasını yapacağı yönünde ulaşan duyumların ardından İstinye'deki Orhan Saka Amatörlerevine öğlen saatlerinde bir ziyaret gerçekleştirdik.

Bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Müdürü olan Beykoz Spor Kulübü Eski Yönetim Kurulu üyelerinden de olan İlker Öztürk'ün, Amatörlerevinde İstanbul İlçelerinin Kulüpler Birliği Başkanları ile yapacağı toplantı nedeni ile yoğun bir koşuşturma içinde bulduk kendimizi.

Bizce de oldukça yararlı geçen bir toplantı sonrasında haber için görüntü ve yazılarımızı aldıktan sonra, Ali Düşmez ile birebir görüşme için beklemeye geçtik. Ancak gelenin gidenin haddi hesabı yoktu. Umutlarımızı kaybetmek  üzere iken saat 7 civarında o anda Amatörlerevinde ziyaret yapan Beykoz Yenimahallespor Kulüp Başkanı Pehlivan Gündoğdu, Kulüp Yöneim Kurulu Üyesi ve Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir ile Ali Düşmez'in makamında yerimizi aldık.

" Sayın Başkan İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubunda mücadele eden takımların Bölgesel Lige alınıp alınmayacağı yönünde büyük bir beklenti hakim, hatta Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu'nun Bölgesel Lige çıkıldığı yönünde paylaşımları oluyor, bu konuda bugün bir açıklama yapacağınız söylenmekte idi..nedir son durum Beykoz'lulara müjdeyi verebilir miyiz, ya da bir umut? " diye sorduğumuzda Başkan ser verip sır vermedi...

Başkan Düşmez " Aslında bugün açıklamayı yapmayı düşünüyordum, ancak bugün yaşadığımız yoğunluğa bizzat sen şahit oldun...5-6 tane Anadolu Takımı ile ilgili bir karar vermemiz gerekmekte, bunu verdiğimiz anda kamuoyuna paylaşacağız " 

Evet değerli Beykozlular, bugün Amatörlerevinde gördüklerimiz, yaşadıklarımız, dinlediklerimiz konunun gelip dolaşıp 5-6 Anadolu İllerinin takımlarında takılı kaldığını, yaşanan yoğunluk nedeni ile Başkan Ali Düşmez'in bugün beklediğimiz açıklamayı yapamadığı sonucunu çıkarmakta...şahsen ben bir-iki güne kadar net açıklamanın kendisi tarafından yapılacağı kanaatini taşımaktayım.

Bu arada duyduklarım, gördüklerim ve şahit olduklarım o ki Türkiye'de 81 ili ilgilendiren bir konu bu...belli ki İstanbul için bir karara varılmış, zaten Ali Düşmez'de 5-6 kulüp ile ilgili kararda takılı kaldıklarını beyan etmekte. Öte yandan Bölgesel Amatör Lige Anadolu'dan takımların alınması davet edilmesi yönünde öylesine isimler devreye girmiş ki başkan Düşmez yazılmamak kaydı ile birkaç ismi bile zikretti, o isimleri duyunca şaştım kaldım..

Son cümlem şu ki değişik Anadolu Kentlerinden Bakanlar, Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve diğer ilgili, yetkili ve tanınmış simalar bizim takımı da Bölgesel Amatör Lige al diye talepte bulunmakta ki...şahsi görüşüm o ki İstanbul Takımları yani Klasman Grubunda yer alan 16 takım hakkında verilen karar İnşallah olumlu bir netice verebilir, ancak ben resmi açıklama olmadan hiçbir şey yazmama haline devam ediyorum.

Bugün defalarca beni arayan dostlara dönemedim, bu yazı toptan bir açıklamam olsun...yani beklemeye devam dostlar...net bir açıklama yok...öte yandan İlçe Kulüpler Birliği Başkanları ile İBB Spor Müdürü İlker Öztürk'ün 3 saatte yakın süren buluşmasının haberini de sizlere aktaracağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder