15 Ağustos 2020 Cumartesi

VE KELLE İBRAHİM VETERANLAR-MASTERLER FUTBOL TURNUVASI İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

 


Bu sene 8.Düzenlenecek olan Geleneksel BİSK Beykoz Kelle İbrahim Veteranlar-Masterler Futbol Turnuvasında geriye sayım resmen başladı.

Geçtiğimiz yıllarda büyük bir heyecana sahne olan ortaya koyan mücadele görüntüsü ile adeta gençlere taş çıkartan Turnuvanın 8. yaşanan Pandemi Süreci dolayısı ile ertelendikçe, ertelenmiş idi. Turnuva Organizasyon Sorumlusu Hakkı Baş, ERHA BEYKOZ'a yaptığı açıklamada, " Herkes gibi bizlerde yaşanan süreci dikkatle takip etmekte idik. Halı Sahaların müsabakalara yeniden açılması sonrasında, turnuvamızı yapma kararı aldık. Tabii ki Halı Sahalar için yeni dönemde, Pandemi sürecinde neye uyulması gerekiyorsa yapacağız. Bu vesile ile hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah'tan Rahmet diliyoruz, mekanları Cennet olsun " diye konuştu.



Hakkı Baş, daha sonra Turnuvaya ilişkin bilgi aktarımında bulundu..." Geçtiğimiz yıllardaki kuralların, rakamsal, tarihsel bilgileri hariç hepsi bu seneki turnuvada da geçerli olacak. 26 Ağustos'da yapacağımız Kura Çekimi sonrasında, 29 Ağustos İtibarı ile Turnuva karşılaşmalarını başlatma düşüncesindeyiz. Son başvuru zamanı kura çekim günü olacak. Müsabakalarımız bu sene de Gümüşsuyuspor Muharrem Ergül Tesisleri Halı Sahasında olacak. Takımlar 9'ar kişi ile maçlara çıkabilecek. Bu seneki Yaş Kantenjanım ise 1982-83 doğumlu bir oyuncu sahada olacak şekilde düşündük. Yerine aynı kritere uygun oyuncu sahaya oyuncu değişimi sonrasına dahil olabilir. Maçlarımız hafta sonu oynanacak şekilde planlanacak, her hangi bir olumsuzluk, erteleme maçı olması halinde 1-2 maç hafta içine de kaydırılabilir. "




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder