13 Ağustos 2020 Perşembe

ZEKİ AKSU'DAN İBB -İETT GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET VAR

 

Beykoz 1908 A.Ş. Başkanı Zeki Aksu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki birimlerde görevlere atanan Beykoz Spor Kulübü üyelerine ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda son ziyaretlerden birisini

İETT Genel Müdürlüğüne yapan Aksu, Naşit Oskay'a görevinde başarılar dilerken Beykozluların selamlarını iletti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Eğitim ve Daire Başkanlığına atanan Naşit Oskay ziyaret nedeni ile Başkan Aksu'ya teşekkürlerini iletirken, ortaya futbol ana temalı güzel bir sohbette çıkmış oldu.

Beykoz 1908 A.Ş. Başkanı Zeki Aksu, ziyaretin ardından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi..

" Kulübümüzün 25 yıllık üyesi değerli hemşehrimiz, Orduspor'u Süper lige çıkaran kadronun Sportif Direktörü ve Devletimizde uzun yıllar bürokrat olarak değerli hizmetleri bulunan Sayın Naşit Oskay'ı makamında ziyaret ettim. Ayrıca Sayın Naşit Oskay'a şahsım ve yönetim kurulum adına hayırlı olsun temennilerinde bulundum. Yaklaşık iki saat süren ziyaretimizin ana konusu her görüşmemizde olduğu gibi Beykoz Spor Kulübüydü. "

Başkan Aksu 2020-21 Sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecekleri bilgisini Oskay'a iletirken, kendisini de maçlarda yanlarında görmek istediklerini söyleyip davette bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder