11 Mart 2021 Perşembe

BEYKOZ KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANI ASIM ÖZDEMİR'DEN BEYKOZ 1908 ANTRENMANINA ZİYARET VAR


Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir Beykoz 1908 A.Ş. Takımının Antrenmanına giderek futbolcu ve teknik kadroya başarı dileklerinde bulundu.

Önceki gün Kavacıkspor Antrenmanına giden ve başarı dileklerini ileten BİSK Başkanı Asım Özdemir'in son adresi Beykoz Stadı oldu. Sarı-Siyahlı takımın Bölgesel Amatör Lig hazırlıkları kapsamında yapmış olduğu antrenmanı bir süre takip eden Özdemir, Teknik Direktör Ergun Ortakçı'ya başarı dileklerinde bulundu.

Beykoz 1908 A.Ş. Takımının Şampiyonluk yaşadığı 100.Yılında Yönetim Kurulunda Genel Sekreter olarak da görev yapan bir isim olan Özdemir, Ergun Ortakçı'nın yeniden döndüğü görevi ile Beykoz camiasında çok olumlu bir hava yarattığına dikkatleri çekerken, " Ergun Hocamız ve futbolcu kardeşlerimiz yeniden o günleri ilçemizde yaşatmak için yola çıktılar. Tabii ki bu zorlu süreçte Beykozluların maddi-manevi takımın yanında olmaları da şart. Beykoz Kulüpler Birliği olarak Beykoz Spor Kulübünün yanında olmaya devam edeceğiz "  diye konuştu.

Beykoz 1908 A.Ş. Teknik Direktörü Ergun Ortakçı ise Beykoz Kulüpler Birliği adına Asım Özdemir Başkanın yapmış olduğu ziyareti anlamlı bulduğunu ifade ederken, " İlçe kamuoyuna yapmış olduğum bir önceki açıklamamda belirttiğim gibi çok zorlu bir süreç yaşanmakta. Beykoz 1908 Takımı hiçte hak etmediği bir ligde mücadele etmekte. Bu durumdan herkes birlik beraberlik görüntüleri ve desteği verirse kurtulabiliriz. Beykoz Kulüpler Birliği gibi ilçedeki diğer Sivil Toplum Kuruluşlarının da bizlere maddi-manevi desteği olabilir diye düşünmekteyim "dedi.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder