9 Mart 2021 Salı

KALECİ MERİÇ BAYRAM BEYKOZ 1908 İLE ANLAŞMAYA VARDI


TFF Bölgesel Amatör Ligde mücadele etmeye hazırlanan Beykoz 1908 A.Ş. Takımı Kaleye bir takviye daha yaptı.

En son olarak TFF 2.Lig Takımlarından Kırklarelispor'da forma giyen Meriç Bayram Başkan Zeki Aksu ile oturduğu transfer masasından anlaşma ile ayrıldı.



1993 Kırklareli doğumlu olan Meriç Bayram 1.90 Boyunda...Kırklareli Kulüplerinden filiz lisansı çıktıktan sonra Çanakkale Dardanelspor altyapısında forma giymeye başlayan Bayram bu kulübün ardından o zamanki adı ile Ankara Şekerspor'e geçiş yaptı. 7 sezon süren bu macerasının ardından İstanbul günlerini Bayrampaşaspor ile başlatan başarılı eldiven ardından memleketinin takımı ola Kırklarelispor'a dönüş yaptı.



4 sezondur Kırklarelispor takımında form giyen Meriç Bayram, Beykoz 1908 Takımı ile birlikte Amatörlüğe dönüş yapmış oldu. Anlaşmaya vardıktan sonra görüşlerini açıklayan Sarı-Siyahlı Ekibin Yeni Kalecilerinden  Meriç, Beykoz 1908 ile şampiyonluk yaşamaya geldiğini belirtirken, " Daha önce Anakara Şekerspor Takımı ile Play-Off maçları sonrasında şampiyonluğu kaçırmış idim. Beykoz gibi 113 yıllık bir maziye sahip takıma geldiğim için mutluyum. İnşallah futbolculuk dönemindeki ilk şampiyonluğu burada yaşamak nasip olur. " diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder