11 Mart 2021 Perşembe

10 YIL SONRA BEYKOZ 1908'E GERİ DÖNEN CENK GÜVEN'DEN MESAJ VAR


Beykoz 1908 A.Ş. Futbol Takımının bu sezon yani 2020-21 Sezonunda kadrosuna kattığı ilk isim olan Cenk Güven, takımı ile bir kez daha şampiyonluk yaşama niyetinde olduğunu söyledi.

Sarı-Siyahlı kadro ile 100. Yıl Şampiyonluğunda kadrodaki isimlerden olan Cenk Güven, kısa bir ayrılık sonrası bu kez Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden takımda Kaptanlık vazifesi ile geri dönüş yapmış idi.

1989 Yılında Almanya'da Hessen Eyaletine bağlı Darmstadt Kentinde doğan yetenekli isim 2001 Yılında İdealtepespor Altyapısında futbola başladı. Denizlispor'a transferi sonrasında İstanbul'a Kartalspor ile dönüş yapan tecrübeli oyuncunun bir sonraki adresi Yeniköyspor oldu.



2007-08 Sezonunda Beykoz 1908 A.Ş. İle Profesyonel Mukavele imzalayan ve aynı sezon Şampiyonluk yaşayarak, tarihe geçen isimlerden olan Cenk Güven Takımının 2.Lige çıkması sonrasında yeniden amatörlüğü tercih edip yetiştiği kulübe yani İdealtepespor'a geçiş yapar.

Beykoz İlçesinin bir diğer Asırlık Çınarı olan Anadoluhisarı İdmanyurduspor'da forma giydikten sonra Bölgesel Amatör Ligde mücadele etmeye başlayan Beykoz 1908 A.Ş. Takımına ikinci kez gelen başarılı isim daha sonra sırası ile Çatalcaspor, Adapazarıspor, Isparta Eğirdirspor, Ayvalıkgücü Belediyespor, Bozüyük Vitraspor ve son olarak da Kepez Belediyespor'da forma giydi.



Beykoz 1908 A.Ş: Takımına geri döndüğü için mutlu olduğunu ifade eden Cenk Güven, Takım Kaptanlığını da yapacak. Pandemi Sürecinin Futbolseverler gibi futbolcuları da derinden etkilediğinin altını çizen başarılı isim, " Biz de futbolu çok özledik...Beykoz 1908 Takım ile Şampiyonluk yaşadım, bir kez daha neden olmasın. Üstelik Takımın başında yine Şampiyon Takımın Teknik Direktörü Ergun Ortakçı var. Bu sezon statüye göre 10 maç yapacak gibiyiz. Yani özellikle ilk maçlar çok ama çok önemli olacak. Ben ve takıma dahil olan tüm arkadaşlarım bu büyük camiayı yeniden profesyonel lige çıkmak sureti ile yeniden ayağa kaldırmak istiyoruz ve İnşallah da o günleri göreceğiz " dedi.

Tek üzüntüsünün maçlara Pandemi Süreci dolayısı ile taraftarların alınmayacak olması olduğunu ifade eden Kaptan Cenk Güven, " Beykoz takımı herkesin bildiği gibi taraftarı ile bütünleşmiş bir takım. Türkiye'de takımına en sadık, bırakmayan, deplasman maçlarına bile geniş bir katılım sağlayan taraftarlarımız maalesef maçlarımızı takip edemeyecek. Ancak biz onların desteğinin her zaman hissedeceğiz. İnşallah bu Pandemi Süreci kısa sürer ve futbol ile yatıp, futbol ile kalkan bu ilçe yeniden eski hareketli, heyecanlı yaşantısına geri döner " şeklinde konuştu.

RÖPORTAJ-TALİP ERCAN / ERHA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder