10 Mart 2021 Çarşamba

BEYKOZ AK PARTİ KADIN YÖNETİCİLERİ 8 MART ETKİNLİĞİNDE BULUŞTURDU

 


Geride kalan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Beykoz İlçemizde değişik kurum ve kuruluşların organize ettikleri etkinlikler vardı.

Siyasi Parti İlçe Teşkilatları da bu anlamda yoğun mesai harcayan yerler arasında idi. Adalet ve Kalkınma Partisi Beykoz İlçe Teşkilatı değişik etkinlikler ile güne katkıda bulunma düşüncesinde idi. İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç İlçe Teşkilatının kuruduğu günden itibaren Yönetimlerinde ve diğer alanlarda görev yapmış Kadın Üyelerini tek, tek aramak sureti ile Dünya Kadınlar Günü kutlama mesajlarını iletti.



Bu kapsamdaki bir diğer etkinlik ise Beykoz Belediyesi Gümüşsuyu Sosyal Tesislerinde gerçekleşti. Etkinliğin ardından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi...



Beykoz’un önde gelen kadın yöneticileri ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle buluştuk ve keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.
Katılımlarından dolayı İl Başkan Yardımcımız F. Zehra Şener ve İl Yönetim Kurulu Üyemiz Elif Öksüz ile kadın meclis üyelerimize, muhtarlarımıza ve STK başkanlarımıza gönülden teşekkür ediyorum.

Beykoz Belediye Başkan Yardımcılarından Manolya Demirören Tekin, OFD Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe ve diğer kurum temsilcileri ile gayet samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmanın bir bölümüne Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç ve Beykoz Belediye Başkan Yardımcılarından Fatih Sağlam da katılım sağlayıp mesajlarını ilettiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder